Select Page

God of War Ragnarök – Trejler za novu igricu za PS5

God of War Ragnarök – Trejler za novu igricu za PS5

Foto: Gadgetsnow

Sony će 9. novembra objaviti God of War Ragnarok za PlayStation 4 i 5. Predstojeća igra je jedno od najvećih lansiranja u godini u kojoj će Kratos i njegov sin Atreus nastaviti svoju avanturu nakon događaja u God of War (2018) .
Soni je objavio trejler priče za God of Var Ragnarok, a takođe je predstavio specijalno izdanje DualSense kontrolera koji će biti objavljen zajedno sa igrom.


Trejler priče o Bogu rata Ragnarok


Novi trejler je otkrio razne nove likove (i nordijske bogove) zajedno sa drugim aspektima igranja predstojećeg naslova, uključujući — najnovije neprijatelje, vukove koji jure sunce i nova leteća čudovišta u “borbi sa šefovima”, između ostalog.

Neki drugi elementi igranja prikazani u trejleru uključuju Kratosovo kultno oružje. Na primer, sekira Levijatana je zadržala svoju moć smrzavanja, a ikona Oštrice haosa sada takođe može da se koristi od strane Kratosa da brzo prelazi po delovima okoline.
Glavni vrhunac trejlera i najiščekivaniji dio igre zadržan je u poslednjih nekoliko sekundi videa. Trejler se završava tako što se protagonista igre Kratos bori sa nordijskim bogom groma, Torom. Bacite pogled.


Otkriven novi PS5 DualSense kontroler za God of War Ragnarok izdanje


Na događaju State of Play, Sony je takođe otkrio novi PS5 DualSense kontroler na temu God of War Ragnarok. Novi gamepad će biti dostupan u dvobojnoj završnoj obradi sa kombinacijom bijele i plave boje (koja je takođe boja teme poslednje bitke u trejleru). Novi kontroler će imati slike dva vuka i vrh i dolaziće sa crnim dugmadima.

Korisnici PS5 mogu da počnu da naručuju ograničeno izdanje bežičnih kontrolera DualSense od 27. septembra, a oni će biti dostupni 9. novembra (koincidira sa objavljivanjem igre). Takođe, korisnici PS4 i PS5 trenutno takođe mogu da unaprijed poruče God of War Ragnarok sa PlayStation web lokacije.

Izvor: Gadgetsnow

PROČITAJTE JOŠ: TESTIRALI SMO: Samsung Galaxy Z Fold4 5G i Z Flip4 5G

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PARTNERI

Arhiva

January 2023
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031