Select Page

Mišo Savović – NaMapi – Studio za nekretnine

Mišo Savović – NaMapi – Studio za nekretnine

Kao što smo i najavili, IT portal Tekport.me je krenuo sa prvim intervjuom u nizu. Za našeg prvog sagovornika izabrali smo mladog crnogorskog preduzetnika koji je započeo startup biznis Studio za nekretnine- NaMapi prije nepune dvije godine, kako je došlo do toga, detaljno pročitajte u nastavku:

Tekport: Šta Vas je motivisalo da osnujete NaMapi-Studio za nekretnine?

Mišo Savović: Kombinacija nezadovoljstva radom u privatnom sektoru kao i namještenim konkursima za rad u eminentnim firmama u Crnoj Gori. Na to bih dodao moju strast za preduzetništvom i prelomio sam u glavi ljeta 2017.godine i usudio se.

Tekport: S tim da ste u Crnoj Gori donijeli jedan potpuno nov princip rada sa nekretninama, kako ocjenjujete odziv građana na novitete?

Mišo Savović: Istraživanje koje sam vršio pred odluku o osnivanju firme, ukazalo je da je Crnoj Gori potrebno inoviranje na tržištu nekretnina. Kao i svake promjene, iste nailaze na otpor, a pogotovo je to izraženo u Crnoj Gori. Ipak mjesec za mjesecom, pozicioniramo se na pravi način i publika nas doživljava kao drugačije, čime dugujemo zahvalnost strpljivosti i istrajnosti u startu.

Tekport: Da li planirate u bližoj budućnosti da proširite usluge?

Mišo Savović: Da, kako bi na adekvatan način zaokružili cjelokupne raznolikosti tržista nekretnina. Za sad, držimo u tajnosti. Biće zanimljivo u godinama koje dolaze.

Tekport: Da li smatrate da je digitalni marketing danas osnov za uspješno poslovanje?

Mišo Savović: Kao najbrži vid komunikacije sa ciljanom publikom definitivno je napravio preimućstvo u odnosu na konvencionalne vidove marketinga koji polako ali sigurno padaju u drugi plan. Kao takvo, definitivno je u prvom planu ostvarivanje kroz te, za Crnu Goru i dalje, nekonvencionalne vidove marketinga. Naravno, do različite ciljne publike, ne može se doći uvijek na isti način, te je i dalje potrebno isprobavati i te “starije” vidove reklamiranja zbog onih kojima digital nije preuzeo svakodnevnicu.

Tekport: Šta biste preporučili mladim ljudima koji se razmišljaju da započnu samostalan biznis?

Mišo Savović: U redu je griješiti i padati. Kao student, imao sam određene pokušaje i planove da ih tako nazovem i svaki me je nečemu naučio. Da istih nije bilo, ni današnji NaMapi ne bi bio onakav kakav je sada.

Tekport: Za sam kraj, kako ocjenjujete rad IT portala Tekport.me?

Mišo Savović: Tekport je osvježenje u Crnoj Gori, jer ovako nečeg nije bilo, baš na ovaj način i sa konkretno ovim usko IT vijestima.

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PARTNERI

Arhiva

June 2023
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930