Advertisement

Select Page

Appleov 16-inčni MacBook Pro će biti odložen za sljedeću godinu

Appleov 16-inčni MacBook Pro će biti odložen za sljedeću godinu

Foto: Paul Thurrott


Apple-ov “potpuno novi” 16-inčni MacBook možda neće izaći ove godine, prema novoj istraživačkoj napomeni analitičara Ming-Chi Kuo, koju je MacRumors objavio, a koji sada predviđa da će najnoviji laptopovi stići naredne godine.

Kuo je ranije opovrgao glasine da Apple radi na osvježenoj MacBook Pro liniji, koja se sastoji od većeg modela sa ekranom između 16 i 16,5 inča i 13-inčnim modelom koji će ponuditi jače specifikacije od Apple-ove trenutne verzije (uključujući i do 32GB RAM-a). Prema Kuovoj originalnoj napomeni, planirani su da se ovi laptopovi izdaju u drugoj polovini 2019. godine, ali njegovo najnovije izvještavanje govori tome da će biti odloženi za 2020. ili 2021 godinu.

POGLEDAJTE JOŠ: Microsoft potvrdio da ne morate više bezbjedno uklanjati USB fleš

Kašnjenje nije sasvim iznenađujuće; Kuoov prvobitni datum 2019. bio je pogrešan s obzirom da je Appleov trenutni MacBook Pro star tek tri godine. Međutim, trenutni dizajn je pretrpio dosta kritika, uključujući nedostatke u dizajnu tastature (sa kojima se Apple i dalje suočava, uprkos pokušajima da to popravi prošle godine), kao i probleme sa kvarovima kablova za displej (nazvan “Flexgate”)

Međutim, nisu sve vijesti loše za Apple fanove. Drugo veliko predviđanje Kuo-a su – 31,6-inčni 6K displej sa “Mini LED-like pozadinskim dizajnom” koji je namijenjen pro korisnicima je još uvijek na putu za 2019. godinu.

POGLEDAJTE JOŠ: Komesar za privatnost na Novom Zelandu kaže da Facebook vodi “moralno bankrotiran” lažov

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vaš prostor za reklamu

Startup podrška

Newsletter

Arhiva

Scroll Up