Advertisement

Select Page

Kako gledati Bethesdinu E3 2019 konferenciju

Kako gledati Bethesdinu E3 2019 konferenciju

Foto: Game Spot


Bethesdino godišnja konferencija E3 samo što nije počelo, a očekuje se da će kompanija pokazati više od Doom: Eternal (nastavak Doom-a objavljenog prošle godine) i Wolfenstein: Youngblood, najnoviji nastavak u franšizama ubijanja nacista.

Bethesdi će biti teško da zadrži pažnju koju je imala na prošlogodišnjoj konferenciji, na kojoj su objavljeni i Starfield i The Elder Scrolls VI, ali nažalost, direktor studija Todd Howard već je potvrdio da se niti jedan naslov neće pojaviti na ovogodišnjoj E3 konferenciji.

Ipak, Bethesda ima neke od najpopularnijih igara u gaming industriji, tako da ima dosta prostora za iznenađenja, kao što su Fallout 76, Rage 2, ili Elder Scrolls: Blades updates, ili još jedan Skyrim port. Možda Andrew W.K. će se ponovo pojaviti! Evo kada i gdje da gledamo:

Datum: Nedelja, 9. jun

Vrijeme: San Francisko: 17:30 / Njujork: 20:30 / London: 1:30 (11. jun) / Berlin: 02:30 (10. jun) / Moskva: 3:30 (10. jun) / Peking: 8: 30:00 (10. jun) / Tokio: 9:30 (10. jun) / Sidnej: 10:30 (10. jun)

LIVE STREAM prenos na: YouTube

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vaš prostor za reklamu

Startup podrška

Newsletter

Arhiva

Scroll Up