Select Page

Da od svakodnevice napravite filmski hit – istražite novi vivo X80Pro i iskoristite pre-order period

Da od svakodnevice napravite filmski hit – istražite novi vivo X80Pro i iskoristite pre-order period

Foto: Vivo

Da od svakodnevice napravite filmski hit – istražite novi vivo X80Pro i iskoristite pre-order period

Podgorica, 5. avgust 2022 – Kompanija vivo, jedan od vodećih proizvođača pametnih telefona u svijetu, korisnicima u Crnoj Gori nudi dodatnu pogodnost za kupovinu uređaja u pre-order periodu koji će trajati od 1.8. do 7.8.2022. godine kod ovlašćenog partnera One Montenegro, odnosno od 5.8. do 20.8.2022, godine, do 23.59 časova kod ovlašćenih partnera Tehnoplus i Multicom. Kupovinom vivo X80Pro telefona u promotivnom periodu ostvarujete pravo na poklon bežični punjač od 50W, kao i dodatnu godinu garancije na vaš novi uređaj i šest mjeseci zaštite ekrana od slučajnog loma.

Da od svakodnevice napravite filmski hit – istražite novi vivo X80Pro i iskoristite pre-order period
Foto: vivo X80 Pro

Telefon vivo X80 Pro ima prednju kameru od 32 MP i sistem sa četiri kamere sa zadnje strane koji se sastoji od ,,ultra-sensing” kamere od 50 MP sa GNV senzorom i optičkom stabilizacijom slike (OIS), širokougaone kamere od 48 MP, kamere za portret od 12 MP i periskop kamere od 8 MP. Portretna kamera od 12 megapiksela osnovna je nadogradnja koja omogućava poboljšanje i stabilnost videa, dok glavna kamera uključuje ekskluzivno prilagođeni “ultra sensing” GNV senzor za optimizaciju refleksivnosti i smanjenje rastresitog svijetla u kombinaciji sa staklenim sočivom visoke propustljivosti. Telefon dolazi u pakovanju sa 80W FlashCharge punjačem, uz koje telefoni od potpuno prazne baterije do 100% napunjenosti, dolazi za samo 36 minuta.

Podsjetimo, vivo trenutno uživa povjerenje više od 400 miliona korisnika u svijetu; Jedan od razloga tome je i posvjećenost detaljima, dizajnu i strogoj kontroli kvaliteta vivo pametnih telefona. Svi vivo telefoni podliježu rigoroznim procedurama i testiranjima u svakoj fazi njihovog razvoja, čime se osigurava njihova izdržljivost, a korisnicima pruža pouzdanost i kvalitetno iskustvo.

Korisnici mogu iskoristiti trogodišnju garanciju na hardverske kvarove, ali i softverske kvarove proistekle iz neispravnosti osnovnog softvera, a sve što je potrebno da urade jeste da ovlašćenom servisnom centru prilože kopiju računa ili dokaz o kupovini.

Dodatna garancija na oštećenje ekrana primjenjuje se samo jednom u vremenskom periodu od 120 dana od datuma kupovine uređaja kod ovlašćenog vivo servisnog partnera KimTec Montenegro u Republici Crnoj Gori. Ukoliko se oštećenje ekrana desi tokom perioda dodatne garancije na ekran, vivo će obezbediti besplatnu zamjenu ekrana na uređaju.

Uslovi dodatne garancije ne važe u slučaju oštećenja proizvoda izazvanih :

•           Habanjem uređaja uslijed normalnog korišćenja

•           Neadekvatnim i nepravilnim korišćenjem

•           Korišćenja dodataka drugih proizvođača

•           Nepridržavanja mjera predostrožnosti 

•           Namjernog oštećenja uređaja

•           Pokušaja neovlašćene popravke uređaja ili popravke od strane neovlašćenog servisa

Takođe, modifikovanje ili promjena originalnog operativnog sistema ( npr. rutovanje, instaliranje neoficijalnog ROM-a) kao i odsustvo ili manipulacija serijskim brojem ili IMEI brojem će dovesti do isključenja iz uslova promocije. 

Ukoliko je oštećenje mobilnog telefona u tolikoj mjeri da zamjenom displeja nije moguće uspostaviti funkcionalnost mobilnog telefona, autorizovani servisni partner za Republiku Crnu Goru ima pravo da uređaj isključi iz promocije, ukoliko korisnik ne želi da nadoknadi dodatne troškove popravke drugih komponenata uređaja koje bi uređaj vratile u funkcionalno stanje.

Autorizovani servisni partner za Republiku Crnu Goru će u svakom od ovih slučajeva obavijestiti korisnika o nemogućnosti primjena uslova promocije i dati ponudu korisniku za vangarancijsku popravku. 

vivo poziva sve zainteresovane kupce da pogledaju i isprobaju njihove pametne telefone kod vivo ovlašćenih partnera – One Montenegro, Tehnoplus i Multicom.

O kompaniji vivo

vivo je tehnološka kompanija koja stvara odlične proizvode utemeljene na vrijednosti zasnovane na dizajnu, sa centralnim fokusom na pametne uređaje i inteligentne usluge. Cilj kompanije je izgradnja mosta između ljudi i digitalnog svijeta. Zahvaljujući jedinstvenoj kreativnosti, vivo pruža korisnicima sve ugodniji digitalan život. Vodeći se osnovnim vrijednostima kompanije, koje uključuju Benfen*, sa fokusom na dizajn i korisničko iskustvo, kao i kontinuirano učenje i timski duh, vivo je implementirao strategiju održivog razvoja, sa vizijom da postane korporacija svjetske klase, sa još većim fokusom na društvenu odgovornost.

Okupljanjem i razvijanjem najboljih lokalnih talenata, sa ciljem pružanja vrhunskog kvaliteta, vivo je podržan kroz mrežu razvojno-istraživačkih centara, smještenih u Šenženu, Donguanu, Nanđingu, Pekingu, Hangzou, Šangaju i Šijanu, fokusirajući se na razvoj najsavremenijih potrošačkih tehnologija, uključujući 5G, vještačku inteligenciju, industrijski dizajn, sistem za fotografisanje i druge nadolazeće tehnologije. vivo je takođe osnovao inteligentnu mrežu proizvodnih baza (uključujući ovlašćeni proizvodni centar), gdje proizvodi približno 200 miliona pametnih telefona godišnje. Do sada, vivo je razgranao prodajnu mrežu u više od 70 zemalja i regiona i uživa povjerenje više od 400 miliona korisnika širom svijeta.

* ,,Benfen” je pojam u kineskom jeziku koji opisuje stav raditi prave stvari na pravi način – što je idealan opis misije kompanije vivo, da gradi tehnologiju za opšte dobro.

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published.

PARTNERI

Arhiva

August 2022
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031