Advertisement

Select Page

Zvanično počela prodaja Samsung S10 linije telefona u Crnoj Gori

Zvanično počela prodaja Samsung S10 linije telefona u Crnoj Gori

Foto: CNet


Prodaja Samsung S10e, S10 i S10+ modela je zvanično počela. Samsung je ove godine iznenadio mnoge sa novitetima koje je predstavio, a nabrojaćemo samo neke:

  • Infinity O displej, koji je bez konkurencije najbolji što se tiče smart telefona, od prikaza boja do kontrasta, čista desetka!
  • Otisak prsta ispod ekrana, Samsung S10 je prvi telefon koji ima ugrađen otisak prsta ispod ekran koji radi na principu ultrasoničnih zraka!
  • Wifi 6, najnovija generacija WiFi-a koja prepoznaje opasne javne WiFi mreže i automatski vas prebacuje na mobilnu mrežu kako biste izbjegli mogućnost da vam uređaj bude hakovan!
  • Gorrila Glass 6, najnovija serija stakla koja je za 30% otpronija na udarce u odnosu na Gorrila Glass 5 koji se nalazi na S8 i S9 seriji. Takođe Gorrila Glass 6 je testiran tako da na 50 padova sa visine od jednog metra displeju ne bude apsolutno ništa!
  • Bežično punjenje, sa Samsung S10 telefonom možete bez problema da punite bilo koji drugi telefon ili smart uređaj jednostavnim prislanjanjem uređaja na zadnju stranu Samsung S10 telefona i magija može da počne!

Mogli bismo do sjutra na nabrajamo novitete koje nam je donio Samsung ali ono što nas je najviše obradovalo možemo reći da su cijene kod ovlaštenih distributera. Po prvi put cijene ne prelaze 1000€ u Crnoj Gori nego su identične kao svuda u svijetu, što je jedan ogroman plus od nas za domaće distributere!

Samsung S10 liniju telefona možete kupiti u:

Tehnomax-u po cijenama od:

Samsung S10e za 765€, Samsung S10 za 892,5€ i Samsung S10+ za 998,75€

Multicom-u po cijena od:

Samsung S10 za 899€ i Samsung S10+ za 999€

Paletu dostupnih boja možete pogledati direktno na sajtu Tehnomax-a i Multicom-a.

POGLEDAJTE JOŠ: Disney Plus će emitovati svaki Disney film


About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PARTNERI

Startup podrška

Newsletter

Arhiva

Scroll Up