Advertisement

Select Page

Predstavljeni Galaxy S10 Lite i Note10 Lite

Predstavljeni Galaxy S10 Lite i Note10 Lite

Foto: PhoneArena


Samsung je danas najavio novi Galaxy S10 Lite i Galaxy Note10 Lite. Oslanjajući se na naslijeđe ove dvije serije, Galaxy Lite uređaji omogućiće korišćenje ključnih, premijum funkcija i pogodnosti poput najnovijih kamera, S Pen olovke, proširenog displeja i dugotrajne baterije još većem broju korisnika.

„Galaxy S i Galaxy Note uređaji zadovoljavaju želje i potrebe korisnika širom svijeta. Ovi uređaji oslikavaju naša ulaganja u inovacije koje predvode industriju, kako po pitanju performansi, tako i u pogledu pametnih usluga”, izjavio je DJ Koh, predsjednik i izvršni direktor odjeljenja za IT i mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics. “Galaxy S10 Lite i Galaxy Note10 Lite predstavljaju karakteristične premium mogućnosti koje čine Galaxy S i Galaxy Note iskustvo.”

Foto: S10 Lite Prism Blue

Kamera profesionalnog ranga

Kamere Galaxy Lite uređaja nude niz funkcija i mogućnosti, zasnovanih na vodećoj Samsung tehnologiji.

Svaka avantura će uz Galaxy S10 Lite koji sadrži glavnu, Ultra Wide i Macro kameru, uz novu Super Steady optičku stabilizaciju slike biti na najvišem mogućem nivou. Kada se upari sa Super Steady modom, ovaj sistem pruža veću stabilnost za dinamične fotografije i video snimke, omogućavajući korisnicima da bez kompromisa dijele svoje doživljaje.

Sočivo Ultra Wide kamere podrazumijeva ugao od 123 stepena, baš kao i ljudsko oko, dok prednja i zadnja kamera visoke rezolucije omogućavaju snimanje svakog detalja, uz kristalno jasan fokus.


Foto: Note10 Lite Aura Glow

Povećana produktivnost

Uz Galaxy Note10 Lite i jedinstvenu S Pen olovku korisnici će uživati u premium Note iskustvu i povećati svoju produktivnost. Bluetooth Low-Energy (BLE) podrška omogućava upravljanje prezentacijom, kontrolisanje video materijala ili snimanje fotografija jednostavnim klikom S Pen olovke. Air Command opcija daje pristup specifičnim S Pen funkcijama na brz i lak način. Konačno, hvatanje bilješki nikada nije bilo jednostavnije, jer uz Text Export opciju korisnici mogu ručno pisani tekst prebaciti u format digitalnog teksta, spremnog za mijenjanje i dijeljenje sa kim god požele. Jednostavna, ali moćna Samsung Notes aplikacija čini hvatanje bilješki bržim i jednostavnijim nego ikada do sada.

Sve što se očekuje od Galaxy uređaja

Galaxy S10 Lite i Note10 Lite pružiće priliku da još više ljudi iskusi vrhunske Galaxy funkcije koje se očekuju od Samsung uređaja:

  • Neometan vizuelni prikaz: Galaxy S10 Lite dolazi sa Super AMOLED Plus, a Galaxy Note10 Lite sa Super AMOLED Infinity-O ekranom od ivice do ivice. Uz ekran veličine 6.7 inča, displej nudi odlično iskustvo koje će korisnicima omogućiti da u potpunosti uživaju u svojim omiljenim multimedijalnim sadržajima;
  • Baterija sa većim kapacitetom i dužim trajanjem: Galaxy S10 Lite i Galaxy Note10 Lite imaju bateriju od 4,500mAh i mogućnost superbrzog punjenja, tako da korisnici mogu ostati povezani duže i provesti više vremena radeći stvari koje vole;
  • Pristupačni servisi i bezbijednost: Galaxy S10 Lite i Galaxy Note10 Lite dolaze uz Samsung ekosistem pametnih aplikacija i servisa, uključujući Bixby, Samsung Pay i Samsung Health. Uređaji su takođe zaštićeni bezbjednosnom platformom Samsung Knox.

Galaxy S10 Lite je dostupan u dijamantno crnoj i dijamantno plavoj boji, dok je Galaxy Note10 Lite dostupan u aura sjajnoj nijansi, te u aura crnoj i aura crvenoj boji.

Specifikacija S10 Lite uređaja

Specifikacija Note10 Lite uređaja

PROČITAJTE JOŠ: Da li je ovo sljedeći Samsung Galaxy Fold?

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vaš prostor za reklamu

Startup podrška

Newsletter

Arhiva

Scroll Up