Select Page

Utisci sa Samsung Unpacked 2019 događaja

Utisci sa Samsung Unpacked 2019 događaja

Foto: Samsung


Nakon što su prenoćila mišljenja, red je da damo finalni zaključak. ODUŠEVLJENJE!

Samsung je sinoć u San Francisku predstavio cijeli set novih uređaja, ali definitivno je najviše pažnje pokupio Galaxy Fold kao i perjanica S10.

Inovacije, tehnološki napredak je vidljiv, kako vizuelno tako i tehnički. Galaxy Fold sa svojih 6 kamera, tri pozadi, jedna naprijed i dvije unutra je nešto što je definitivno nevjerovatno. Došlo je vrijeme da telefon nije više samo telefon već i tabletu ujedno. Kada je preklopljen je telefon od samo 4,7″, kada se otvori postaje tablet od nevjerovatnih 7.3″.

Ono što je možda izazvalo blago negođenje jeste cijena. Početna cijena za Samsung Galaxy Fold startuje sa 1,999 dolara, što je, priznaćete zaista mnogo! Prodaja će početi krajem aprila mjeseca, ono što je za očekivati da će cijena u Crnoj Gori biti zasigurno nekoliko stotina preko 2.000 eura.

A sada da pređemo na perjanicu S10, nevjerovatan spoj elegancije, kvaliteta i performansi. Ako na to dodamo i 5G mrežu, govorimo praktično o uređaju iz budućnosti koji je dostupan već od 8 marta. Početna cijena za najslabiji model S10e startuje sa 799 dolara dok je najskuplji S10+ 999 dolara. To će u Crnoj Gori biti otprilike od nekih 899 eura za S10e pa do 1.199e za S10+.

Jedan od najvećih napredaka možda se vidi da S10 može bežično da dopuni bateriju na bilo kojem drugom Galaxy uređaju samo sa jednim klikom. Samsung ne prestaje da iznenađuje sa inovacijama zaista!

Za ljubitelje sporta, Samsung i tu ima novitete. Samsung Fit narukvica koja prati kompletno vaše zdravlje, od sna pa do otkucaja srca, i još ako dodamo da punjiva baterija traje do nevjerovatnih 7 dana, zaista govorimo i odličnom uređaju.

Za sam kraj, Samsung definitivno opravdava svoju lidersku poziciju kada se radi o inovacijama i tehnološkim novitetima. Očekujemo da će prodaja kompletne Galaxy linije dostići i oboriti prošle rekorde!


About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PARTNERI

Startup podrška

Newsletter

Arhiva

Scroll Up