Advertisement

Select Page

Realme najavljuje jeftin telefon sa pop-up selfie kamerom

Realme najavljuje jeftin  telefon sa pop-up selfie kamerom

Foto: Realme


Realme je najavio Realme X, telefon koji kompanija opisuje kao LIGHT u svojoj prvoj liniji vodećih uređaja. To je daleko najmoćniji i najspecifičniji pametni telefon koji tek treba da izađe iz novog brenda, ali i održava agresivno nisku cijenu.

Realme je kompanija koja je prvobitno izašla iz kineskog giganta smartphonea Oppo da bi specifično ciljala na indijsko tržište pametnih telefona. Uređaji kao što je Realme 3 pokazali su impresivan dizajn i performanse po niskim cijenama, a kompanija je već postala jedan od najpopularnijih brendova pametnih telefona u Indiji.

Realme X nije zaista vrhunski telefon, ali je i dalje prilično moćan. Posjeduje Snapdragon 710 procesor, 6.53-inčni 19.5: 9 1080p OLED ekran, 48-megapikselnu kameru sa Sony IMXS586 senzorom, 16-megapikselnu pop-up selfie kameru, in-display senzor otiska prsta, priključak za slušalice, baterija od 3,765mAh i Oppo VOOC 3,0 brzo punjenje.

Realme X

Cijene za Realme X se kreću od 1.499 juana (~ 220 dolara ili 180eura) do 1.799 juana (~ 260 dolara ili 220 eura). Telefon će biti dostupan u konfiguracijama sa 4GB RAM-a i 64GB memorije, 6GB / 64GB i 8GB / 128GB.

U osnovi, Realme X ima mnogo toga zajedničkog sa novim OnePlus 7 Pro za oko trećinu cijene. Takođe čini Google-ov novi Pixel 3A model sa Snapdragon 670 procesorom smiješnim i ako je dosta skuplji $ 399- $ 479, barem što se tiče specifikacija. Čak i Oppoov sopstveni Reno sa Snapdragon 710 izgleda skupo pored Realme X.

Realme X će na prodaju ići preko Realmeovog sajta i raznih drugih kineskih online kanala 20. maja.

PROČITAJTE JOŠ: HP-ov novi laptop sa dva ekrana- ostvarenje gejmerskog sna

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vaš prostor za reklamu

Startup podrška

Newsletter

Arhiva

Scroll Up