Advertisement

Select Page

HP-ov novi laptop sa dva ekrana- ostvarenje gejmerskog sna

HP-ov novi laptop sa dva ekrana- ostvarenje gejmerskog sna

Foto: HP


Danas HP lansira dual-screen gaming laptop, sa dodatnim ekranom iznad tastature. Sekundarni 6-inčni 1080p ekran je dizajniran da se koristi sa funkcijom ekrana u realnom vremenu koja može da isječe i uveća djelove glavnog ekrana (kao što su mape) i omogući vam da ih zumirate dok igrate. Takođe možete da koristite ekran da biste razgovarali sa prijateljima na Discord-u, reprodukovali video zapise sa YouTube-a ili jednostavno pratili performanse CPU-a i GPU-a.

PC igrači često koriste platforme sa dva ekrana da bi mogli da gledaju Twitch tokove dok igraju, ili da prate tutorijale sa YouTube-a, tako da ćete moći da prevučete vaš omiljeni pretraživač na minijaturni 1080p ekran i gledate dalje.

Glavni ekran na novom HP-ovom laptopu Omen X 2S je 15-inčni 1080p panel, sa frekvencijom osvježavanja od 144Hz ili opcijom za nadogradnju na 240Hz model ili čak 4K HDR verziju. Kao što se i očekivalo u modernom laptopu za igranje, HP je uključio Intelov Intel Core i9 procesor sa devet jezgara, zajedno sa 32 GB RAM-a i Nvidijinim GeForce RTX 2080 Max-Q GPU-om. HP je razvio specijalni sistem hlađenja za Omen X 2S koji uključuje tečni metalni spoj koji se primjenjuje na CPU i trebao bi pomoći pri rasipanju topline i performansama. HP-ove performanse se mogu povećati do 28% zbog ovog novog termalnog rješenja, ali ćemo morati čekati testove i recenzije da zaista testiramo tu teoriju.

Omen X 2S je tanak 22mm sa metalnim kućištem, ali HP još uvijek ne otkriva težinu ili vijek trajanja baterije. Omen X 2S će biti dostupan u junu počevši od $ 2.099,99 ili oko 1870 evra.

PROČITAJTE JOŠ: Japan započinje testiranje svog ultra brzog voza

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vaš prostor za reklamu

Startup podrška

Newsletter

Arhiva

Scroll Up