Advertisement

Select Page

Googleove muzičke aplikacije navodno su prešle 15 miliona pretplatnika

Googleove muzičke aplikacije navodno su prešle 15 miliona pretplatnika

Foto:


Između YouTube music i Google Play music, Google je prešao preko 15 miliona pretplatnika, navodi Bloomberg. U izvještaju se navodi da su besplatne / promotivne studije uključene u ukupan broj. Kao i njegova dva najveća konkurenta, YouTube music naplaćuje 9,99 dolara mjesečno za pretplatu, a porodični plan od šest osoba po cijeni od 14,99 dolara.

Za poređenje, Spotify je nedavno prošao 100 miliona klijenata koji plaćaju globalno, a Apple je prikupio više od 50 miliona. U Sjedinjenim Američkim Državama, konkretno, govori se da je Apple Music preuzeo Spotify u broju pretplatnika. Ukupni Google je daleko iza oba veća rivala, ali i dalje pokazuje da kompanija uspijeva da se bori – i bolje od Pandore, koja lebdi ispod 7 miliona pretplatnika.

PROČITAJTE JOŠ: Google je preimenovao svoj smart home brand u Google Nest

Google je jasno stavio do znanja da je YouTube music budućnost njihovih premium muzičkih pretplata; kompanija je saopštila da će postepeno ukinuti stariju uslugu Google Play.

Međutim, tim YouTube music obećao je da će donijeti funkcionalnost. Nedavno je Google aplikacija dodala mogućnost reprodukcije lokalnih datoteka na Androidu, tako da je postignut određeni napredak, ali je veoma sporo.

PROČITAJTE JOŠ: Stižu kamere sa 64 megapiksela

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vaš prostor za reklamu

Startup podrška

Newsletter

Arhiva

Scroll Up