Advertisement

Select Page

Google je preimenovao svoj smart home brand u Google Nest

Google je preimenovao svoj smart home brand u Google Nest

Foto: Engadget


Google zvanično dovodi Nest. Proizvođač pametnih kućnih uređaja, koji je ujedno i zasebna kompanija pod Alphabetom i dijelom Googlea, sada postaje renomiran kao Google Nest, saopštila je kompanija tokom svog Google I / O 2019 keynote-a.

Nest će biti brend koji će napredovati za Google-ove kućne proizvode – prošlogodišnji Home Hub se preimenuje u Google Nest Hub, zajedno sa nedavno najavljenim, većim Nest Hub Max proizvodom koji je Google upravo predstavio na pozornici.


Google je preimenovao svoj smart home brand u Google Nest

Google je pokazao i neke od svojih drugih pametnih kućnih proizvoda koji će živjeti pod reputacijom Nest brendiranja, uključujući Google Home i Google Home Mini, Google Wifi, Chromecast, i naravno, Nestove postojeće pametne kućne proizvode (iako je nejasno jesu li drugi Google proizvodi takođe dobiti imena Nest).

Učiniti domove „korisnim kućama“ je veliki poticaj od Google-a, a kompanija se obavezala na osnovne principe kao što su jednostavnost upotrebe, lični podaci, međusobna povezanost i privatnost, ali i detalje o tome šta će to značiti u konkretnijim slučajevima o tome se nije raspravljalo na pozornici.

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vaš prostor za reklamu

Startup podrška

Newsletter

Arhiva

Scroll Up