Advertisement

Select Page

Koronavirus i 5G mreže

Koronavirus i 5G mreže

Foto: Metro


O štetnom uticaju 5G mreža možete pročitati na svakom ćošku, ukoliko ipak niste upućeni šta su to 5G mreže i kakav je njihov uticaj predlažemo da pročitate, linkove možete pronaću u nastavku:

Šta je 5G tehnologija ( I dio)?

Šta je 5G tehnologija (II dio)?

Posljednjih dana video snimak kruži društvenim mrežama na kojem se nalazi profesor Dr. Tomas Kouan koji govori o vezi između koronavirusa i 5G mreže. Snimak možete pogledati u nastavku:


Naše mišljenje jeste da 5G mreža ne može da širi virus putem signala, ali ono šta zasigurno može jeste da vam oslabi imunitet koji je vaš štit od zaraznih bolesti. 5G mreža nije dovoljno testirana prije nego što je puštena u komercijalne svrhe.

Mnoge evropske liderske zemlje kao što je npr. Belgija su zabranile uvođenje 5G mreža, to nisu uradile zbog toga jer ne žele brži internet, već zato što ne postoje relevantni podaci o tome da 5G mreže ne štete zdravlju. Moramo biti odgovorni, ne možemo se voditi time da usavršavanje tehnologija nema granicu i da samo treba ići naprijed ne razmišljajući o mogućim posljedicama, granica će uvijek biti zdravlje!

Zaključak

5G mreže jesu veliko unapređenje naspram 4G, potrebno je obustaviti trenutno širenje sve dok se sistem dovoljno ne unaprijedi da brzina ostane a štetnost prestane.

PROČITAJTE JOŠ: Evo ko je najviše ugrožen od novog koronavirusa

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vaš prostor za reklamu

Startup podrška

Newsletter

Arhiva

Scroll Up