Select Page

Huawei i zvanično prvi izbor IT stručnjaka širom svijeta

Huawei i zvanično prvi izbor IT stručnjaka širom svijeta

Foto: Huawei


Kompanija Huawei prvi je izbor korisnika, IT stručnjaka i donosilaca odluka u tehnologiji za 2021. godinu, saopštila je renomirana Gartner platforma za ocjenjivanje tehnoloških inovacija koja uključuje više od 350.000 provjerenih recenzija na preko 355 tržišta.

Huawei je dobio visoku ocjenu, čak 4,8 od mogućih pet zvjezdica na osnovu 191. pregleda kupaca na pomenutoj platformi. Ovu titulu osvojio je zahvaljujući žičnom i WIFI LAN sistemu koji opslužuje korporacije, vladine agencije, univerzitete i druge velike organizacije. Prepoznat je kao prvi među telekomunikacionim brendovima u Evropi, Aziji, Africi i na Bliskom Istoku.

Predsjednik kompanije Huawei Campus Network Domain, Li Ksing, istakao je da je kompanija Huawei ponosna jer je stekla brojne recenzije kupaca i visoke ocjene zbog svojih razvijenih performansi postavljenih širom svijeta: Izuzetno smo ponosni na vrijedno priznanje Gartner platforme za najbolju infrastrukturu žičnog i bežičnog LAN-a za 2021. godinu. Naš jedini cilj je da pružimo najbolja rešenja u klasi i proizvode koji ispunjavaju zahtjeve kupaca i dobijaju njihovo priznanje, a sada smo u tome i uspjeli.

Gartner je platforma za ocjene i preglede IT softvera i usluga koje pišu i čitaju IT stručnjaci i donosioci odluka u tehnologiji. Cilj je pružanje pomoći IT liderima u donošenju pravih odluka o kupovini, ali i proizvođačima tehnologija u poboljšanju proizvoda pružanjem objektivnih, nepristrasnih, povratnih informacija od kupaca. Gartner uključuje više od 350.000 recenzija koje se posebno provjeravaju prije nego što budu objavljene, u cilju većeg kredibiliteta i vjerodostojnosti.

Od 31. marta ove godine, kupci iz različitih sektora poput finansija, vladinih institucija, prevoznika i proizvodnje imali su priliku da na Gartner platformi ocjene Huawei rešenja kao što su CloudCampus Solution ili serija drugih proizvoda – CloudEngine S prekidača, AirEngine Wi-Fi 6 APs, iMaster NCE-CampusInsight i iMaster NCE mreže. Najvažniji kriterijumi su bili funkcionalnost proizvoda, primjena, upravljanje i održavanje mreža kao i korisnička podrška.

Impresivni utisci dobijeni ovim ocjenjivanjem pokazali su da je Huawei brend koji je globalno prepoznat kao glavni lider u telekomunikacijama. Zadovoljni korisnici imaju samo riječi hvale za ono što im je Huawei omogućio.

PROČITAJTE JOŠ: Crnogorski Telekom prvi u Crnoj Gori uspješno testirao 5G mrežu

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PARTNERI

Startup podrška

Newsletter

Arhiva

Scroll Up