Advertisement

Select Page

Samsung najavio nove modele telefona: Galaxy A71 i Galaxy A51

Samsung najavio nove modele telefona: Galaxy A71 i Galaxy A51

Samsung Galaxy A51 i Samsung Galaxy A71

Kompanija Samsung predstavila je dva najnovija člana Galaxy A serije telefona – A71 i A51. Kreirani da pruže nevjerovatno korisničko iskustvo, ovi inovativni uređaji opremljeni su unaprijeđenim funkcijama: dugotrajnijom baterijom idealnom za korisnike sa užurbanim stilom života; pametnijom kamerom koja omogućuje vjerno bilježenje trenutaka i Infinity-O displejem za neometani vizuelni doživljaj.

„Veoma smo uzbuđeni što je uspješni portfolio serije A obogaćen novim modelima. Od lansiranja prošle godine ova serija važi za jednu od najvoljenijih, a novi modeli nastaviće da pružaju inovacije koje korisnici žele i vole”, rekao je DJ Koh, predsjednik i izvršni direktor odjeljenja za IT i mobilne komunikacije u kompaniji Samsung. „Svjesni smo da naši korisnici žele uređaje koji izgledaju dobro, traju duže i do detalja biljleže svako njihovo iskustvo, a upravo takvi su novi članovi Galaxy A porodice.”

Foto: Samsung Galaxy A51

Bolja kamera za bolje iskustvo

Uz pomoć četiri vrhunske kamere – glavne, ultraširoke, Macro i Depth, u kombinaciji sa pametnim funkcijama, Galaxy A71 i Galaxy A51 stvoreni su za bilježenje najznačajnijih trenutaka, do najsitnijih detalja i u nevjerovatno živopisnim bojama.  Glavna kamera od čak 64 megapiksela na Galaxy A71, odnosno 48 megapiksela na modelu Galaxy A51, napraviće izuzetno oštre i živopisne fotografije, bez obzira da li je napolju dan ili noć. Pored toga, sočivo ultraširoke kamere postavljeno je na 123°, pružajući periferni vid identičan ljudskom oku.

Ukoliko situacija to zahtjeva, pametna funkcija kamere automatski će se „prebaciti” na Wide Shot režim. Macro kamera svaki objekat fokusira kristalno jasno, a svi detalji će posebno doći do izražaja korištenjem Live Focus efekta na Depth kameri.  

Foto: Samsung Galaxy A71

Video sadržaj visokog kvaliteta

Zahvaljujući funkciji superstabilnosti (Super Steady), snimanje dinamičnih video zapisa sada je itekako moguće. Ova funkcija uspješno eliminiše drhtanje kamere, bilo da je u pokretu objekat koji se snima ili osoba koja drži telefon. Kamera će ostati mirna čak i kada su u pitanju zahtjevnije aktivnosti poput  trčanja, planinarenja ili jurenja za ljubimcima po dvorištu.

Neometani vizuelni prikaz

Oba modela opremljena su Super AMOLED Infinity-O displejem, veličine 6,7 ili 6,5 inča, koji se prostiru od ivice do ivice telefona. Dinamično iskustvo sada je zagarantovano – korisnici mogu da zaborave na svijet oko sebe i gledaju svoju omiljenu emisiju ili utakmicu na jednom od najvećih Samsung mobilnih ekrana do sada.

Duža i bezbrižnija povezanost

Galaxy A71 i Galaxy A51 dolaze sa poboljšanom baterijom kapaciteta od 4,500 mAh, odnosno 4,000 mAh, kao i opcijom brzog punjenja od 25W i 15W, omogućujući duže i bezbrižnije korištenje telefona tokom cijelog dana.

Ovi modeli nude pristup Samsung ekosistemu pametnih aplikacija i usluga, uključujući Bixby (Vision, Lens Mode, Routines), Samsung Pay i Samsung Health. Osim toga, zaštićeni su sigurnosnim sistemom Samsung Knox.

PROČITAJTE JOŠ: Predstavljeni Galaxy S10 Lite i Note10 Lite

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vaš prostor za reklamu

Startup podrška

Newsletter

Arhiva

Scroll Up