Select Page

Kako je Galaxy S23 Ultra postao ultimativni pametni telefon za igrače

Kako je Galaxy S23 Ultra postao ultimativni pametni telefon za igrače

Foto: Samsung

Mobilni telefoni se stalno mijenjaju, jer se gotovo svakodnevno unapređuju karakteristike uređaja. Cilj je napraviti takav proizvod da može da zadovolji sve potrebe korisnika. Pored onih korisnika kojima telefon služi za posao ili obavljenje privatnih obaveza, postoji čitav svijet u kojem telefoni služe za zabavu. Tržište mobilnih igara raste 1,7 puta brže od ostatka svijeta, a to znači da su inovacije izuzetno tražene.

Granica između igranja igrica na telefonu, računaru ili na konzoli se zamagljuje, a Samsung inženjeri rade na tome da je u potpunosti izbrišu. Sa najnovijom generacijom Galaxy S23 i sa modelom Galaxy S23 Ultra, Samsung je imao za cilj da postavi novi standard za ono što vrhunski mobilni uređaj može da uradi.

I pogodite šta se desilo? Pa, misija je uspješno obavljena.

Vrhunske performanse trasiraju put ka budućnosti mobilnog igranja igara

I za kreatore i za gejmere, želja da pomjeraju granice i stalno iznova osmišljavaju nove mogućnosti zahtjeva tehnologiju koja prevazilazi očekivanja.

Sa poboljšanim hardverom, softverom, obradom i još mnogo toga, najnoviji Samsung Galaxy S23 Ultra pametni telefon unapređuje svaki aspekt uređaja. Galaxy je čak optimizovao i same igre kroz otvorenu saradnju sa programerima. Rezultat: iskustvo igranja svjetske klase sa poboljšanim performansama u svakoj oblasti.

Samsung i Qualcomm zajedno optimizuju Samsung Galaxy iskustvo sa najnovijim „Snapdragon 8 Gen 2 mobilnom platformom za Galaxy uređaje“, najmoćnijom i najefikasnijom platformom ikada kod Samsung Galaxy pametnih telefona sa nabržim karakteristikama do sada. Takođe, na Galaxy S23 Ultra, baterija od 5000 mAh napaja veću kameru nego na modelu Galaxy S22 Ultra bez povećanja veličine uređaja.

Novodizajnirana mikro arhitektura CPU-a povećava procesorske sposobnosti Galaxy S23 serije za oko 30% u poređenju sa Galaxy S22 serijom. Snimanje zadivljujućih fotografija pri slabom osvetljenju zahtjeva trilione proračuna u sekundi, tako da je visokoefikasna NPU arhitektura Samsung Galaxy optimizovana za 49 % kako bi uravnotežila performanse i snagu dok koristi AI algoritam, koji pomaže korisnicima da snimaju fantastične fotografije i video zapise. Jedan od najvažnijih poboljšanja u Galaxy S23 seriji je optimizovani GPU, koji je 41% brži u poređenju sa Galaxy S22 serijom i specijalno dizajniran za napredne korisnike.

U iščekivanju budućnosti ultimativnog digitalnog realizma, Galaxy S23 Ultra spreman je da podrži praćenje zraka u realnom vremenu kada je u pitanju mainstream mobilnih igara. Korisnici će moći da vide primjetno realnije prikaze scena, zahvaljujući tehnologiji koja simulira i prati svaki zrak svjetlosti. Takođe, parna komora za hlađenje Samsung Galaxy, je veća i na svakom modeluGalaxy S23 serije osigurava da se gejming maraton ne prekida.

Uz svu ovu snagu dolazi i široki ekran od 6,8 inča na modelu Galaxy S23 Ultra sa smanjenim zakrivljenjem radi veće i ravnije površine za najbolji vizuelni doživljaj na Samsung Galaxy pametnom telefonu. Jedinstvena Samsung Galaxy funkcija unapređene udobnosti omogućava korisnicima da prilagode tonove boja i nivoe kontrasta da bi umanjili naprezanje očiju pred ekranom u noćnim uslovima. Funkcija pojačivača slike se sada podešava na tri nivoa osvetljenja umjesto na dva protiv jake svjetlosti i odsjaja na dnevnom svjetlu.

Dizajniran vodeći računa o planeti

Još od Galaxy S22 serije, Samsung Galaxy povećava upotrebu recikliranih materijala sa šest unutrašnjih komponenti u Galaxy S22 Ultra na 12 unutrašnjih i eksternih komponenti u Galaxy S23 Ultra. Galaxy S23 serija takođe ima veći izbor recikliranih materijala od bilo kog drugog Galaxy pametnog telefona, uključujući reciklirani aluminijum, staklo i recikliranu plastiku koja se dobija od odbačenih ribarskih mreža, PET boca i balona za vodu.

Nova Galaxy S serija je prva koja ima Corning® Gorilla® Glass Victus® 2 posjeduje veću izdržljivost za dugotrajno korišćenje, koji u prosjeku sadrži 22 odsto recikliranog sadržaja nastalog u proizvodnji. Pored toga, svaki Galaxy S23 pametni telefon dolazi u redizajniranoj ambalažnoj kutiji napravljenoj od 100% recikliranog papira.

Uz Galaxy S23 seriju, Samsung radi više na minimiziranju negativnog uticaja na okolinu, bez kompromisa kad je riječ o kvalitetu i estetici. Galaxy S23 serija ima UL ECOLOGO® sertifikat, što znači da je proizvod sertifikovan za smanjeni uticaj na okolinu.

Za korisnike koji žele da produže životni vijek svog uređaja, vrhunsko iskustvo Galaxy S23 serije može da se održi tokom godina uz četiri generacije OS ažuriranja i pet godina bezbjednosnih ažuriranja.

Praktična bezbjednost i privatnost su tu za iskustvo bez kompromisa

Iskustvo bezbjednosti i privatnosti su osnova Galaxy S23 serije. Svaki pametni telefon dolazi sa kompletnom Samsung Knox zaštitom, koja je dobila više državnih i industrijskih sertifikata od svih drugih mobilnih uređaja, platformi ili rješenja na tržištu. Tabla za bezbjednost i privatnost na Samsung Galaxy uređajima omogućava korisnicima punu vidljivost toga ko ima pristup njihovim podacima i kako se oni koriste. Brzo i lako se može vidjeti da li su lični podaci izloženi riziku sa pristupom jednostavnim savjetima za promjenu podešavanja radi bezbjednijeg iskustva. Korisnici takođe mogu da odlučne koje tačno aplikacije i programi imaju pristup njihovim podacima i kako mogu da se koriste.

Fantastična ponuda

Kompanija Samsung  pripremila je posebnu ponudu u okviru koje korisnici kupovinom Galaxy S23 serije pametnih telefona na poklon dobijaju Samsung Galaxy Watch5 pametni sat 44 mm u grafitnoj boji ili Samsung Galaxy Watch5 40 mm u ružičasto-zlatnoj boji. Promocija traje od 5.4.2023. do 30.4.2023. ili do isteka zaliha poklona.

Više informacija o Galaxy S23, Galaxy S23+ i Galaxy S23 Ultra telefonima pronađite na https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-s/ .

PROČITAJTE JOŠ: Samsung Neo QLED 2023 TV dobio sertifikat „Smanjenje CO2“ od „Carbon Trust“ instituta

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PARTNERI

Arhiva

June 2023
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930