Select Page

Samsung Cloud: Obavještenje o gašenju određenih funkcija

Samsung Cloud: Obavještenje o gašenju određenih funkcija

Foto: Samsung


Počev od 2021-08-31, sinhronizacija galerije i memorija diska za Moje fajlove neće više biti podržane od strane Samsung Cloud i vaši podaci će biti izbrisani, kako je objašnjeno u nastavku. Takođe, ako imate plan pretplate na nagradnu memoriju, on će biti automatski otkazan od 2021-06-01 i možete dobiti povrat novca.

Ove funkcije će sada podržavati Microsoft OneDrive (Ovo možda neće biti podržano u određenim zemljama ili za određene modele uređaja). Da bi se sve moguće neprijatnosti svele na najmanju moguću mjeru, nudimo vam da prenesete svoju postojeću Sinhronizaciju galerije i/ili podatke sa diska na OneDrive na jednostavan način i da nastavite da koristite uslugu, ili u drugom slučaju, da preuzmete svoje podatke na svom mobilnom uređaju i/ili računaru. Napominjemo da ukoliko prenesete ili preuzmete svoje podatke, ove funkcije mogu biti ugašene i vaši podaci mogu ranije biti izbrisani, čak i prije zvaničnog datuma gašenja, kako je objašnjeno u nastavku.

Možete da nastavite da uživate u drugim funkcijama Samsung Cloud, kao što je dodatno čuvanje/sinhronizacija i vraćanje drugih podataka (kao što su Kontakti, Kalendar i Belješke).

[Funkcije koje će biti ugašene]
– Sinhronizacija galerije, disk i pretplata na nagradnu memoriju

[Vremenski slijed procesa gašenja] Od 2020-12-01

-Nećete više moći da ponovo koristite gorenavedene funkcije
-Na raspolaganju je OneDrive prenos i preuzimanje podataka
* Postepena primjena (do 30 dana)

Od 2021-06-01

-Prestanak postojeće upotrebe Sinhronizacije galerije i diska
-Kraj podrške za prenos OneDrive
-Automatski otkaži trenutno važeću pretplatu na nagradnu memoriju i traži povrat posljednje uplaćene sume 2021-08-31-

Kraj podrške za preuzimanje podataka

[Kako da prebacite svoje podatke na OneDrive]
Da biste zadržali podatke na klaudu i nastavili sinhronizaciju obavezno prenesite podatke na Microsoft OneDrive. Napominjemo da je ova opcija na raspolaganju samo do 2021-05-31. [Kako da pređete na OneDrive]

*Ovo možda neće biti podržano u određenim zemljama ili za određene modele uređaja
*Od momenta kada počnete da prenosite podatke na OneDrive, postojeća Samsung Cloud sinhronizacija s Galerijom i memorija Samsung Cloud disk za Moje fajlove će biti ukinute, i čim prenos bude završen, relevantni podaci će biti izbrisani.

[Kako da preuzmete svoje podatke]
Nakon 2021-08-31, podaci sačuvani u Sinhronizaciji galerije ili na disku će biti izbrisani. Obavezno ih preuzmite na svoj mobilni uređaj i/ili računar pre datuma gašenja funkcije. Ako odaberete ovu opciju nećete moći da prenesete podatke na OneDrive. [Kako da preuzmete svoje podatke]

*Relevantni podaci će biti izbrisani ranij od dva datuma – 90 dana od momenta kada ste zahtijevali preuzimanje podataka ili krajnjeg datuma gašenja funkcije.

PROČITAJTE JOŠ: Predstavljen Samsung Galaxy Z Fold2: spoj elegancije i autentičnih inovacija

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PARTNERI

Startup podrška

Newsletter

Arhiva

Scroll Up