Select Page

Samsung Galaxy S23 – jedinstveno iskustvo koje vas neće ostviti ravnodušnim

Samsung Galaxy S23 – jedinstveno iskustvo koje vas neće ostviti ravnodušnim

Foto: Samsung

Mobilni telefon već odavno ne služi samo da se povežemo i čujemo sa nekim ko nije pored nas. On je jednostavno postao nezamjenjivi dio naših života – naš poslovni partner, naš prijatelj i podrška, naša arhiva i modni dodatak, ali i razonoda. Međutim, bez obzira šta očekujete od telefona i na šta obraćate pažnju prilikom kupovine, bilo da je u pitanju dizajn, ekran, displej, kamera, baterija ili memorija, pravi izbor su telefoni iz posljednje Samsung Galaxy S23 serije.

Fantastična kamera i izdržljiva baterija

Modeli iz Galaxy S23 serije, posebno Galaxy S23 i S23+ su fantastični, i brojni su razlozi zbog čega. Zato krenimo redom i objasnimo zašto zaslužuju takav epitet.

U vrijeme kada je kreiranje različitog sadržaja, kako privatno tako i za posao, postalo veoma važno, takođe je važno i kakav telefon imate i kakva je njegova kamera. Galaxy S23 serija omogućava vama i vašem timu da kreirate sadržaj profesionalnog karaktera bez potrebe za stativom ili torbom za opremu. Galaxy S23 i S23+ telefoni snimaju sve što vam je potrebno i to u živopisnim detaljima uz fotografije visoke rezolucije od 50 MP i 30x Space Zoom, a nećete imati ni problema sa memorijom s obzirom na to da imate opciju da birate između modela sa 128 i 256 GB prostora, uz 8 GB RAM-a za brzi multitaskig.

Kad već govorimo o kamerama, na modelima Galaxy S23 serije svakako je najupečatljiviji novi sistem kamera koji se više ne nalazi na jednom uzvišenju poleđine, već dolazi kao tri različita ‘ostrva’ što ove telefone čine drugačijim i zanimljivijim od drugih.  

Ne brinite, sav rad na telefonu, fotkanje, dopisivanje, screenshotovanje prati vrlo izdržljiva baterija. Zato kada je u pitanju baterija, njena veličina zavisi od veličine uređaja, pa tako veći ekrani zahtijevaju i veće baterije. Galaxy S23 serija upravo je napravljena da vam omogući da ispunite svoj radni dan, tako da možete raditi pod svojim uslovima i ne brinuti mnogo o vijeku trajanja baterije svog telefona. Galaxy S23 ima bateriju od 3.900 mAh, što znači da od jutra do večeri možete koristiti svoj mobilni telefon za bilo koju aktivnost i to samo sa jednim punjenjem. Model Galaxy S23+ ima nešto veću i jaču bateriju od 4.700 mAh. Ono po čemu se ova dva telefona razlikuju kada je baterija u pitanju jeste brzina punjenja. Galaxy S23+ model se može puniti snagom do 45 W putem kabla, koja će obezbijediti 65 posto napunjenosti za pola sata, dok će Galaxy S23 za isto vrijeme uspjeti da se napuni do 50 posto zahvaljujući snazi od 25 W.

Jednostavan za korišćenje i još lakše povezivanje

Ekran od 6,1 inča i osvježavanje do 120 Hz na Galaxy S23 modelu ima lijepo osvetljenje i glatko skrolovanje, a ovaj osnovni model savršen je za one koji više vole kompaktniji telefon, koji je jednostavan za korišćenje jednom rukom. Ekran na Galaxy S23+ modelu ima 6,6 inča i veći je od onog na Galaxy S23 modelu, a ima i 25 posto veću osvijetljenost u odnosu na osnovni model, Galaxy S23. Iako je veći, Galaxy S23+ i dalje je veoma kompaktan, a osvjetljenje na ekranima se prilagođava kako bi bili pogodni za oči.

Kada je povezivanje u pitanju, Galaxy S23 i S23+ donose podršku za 5G, Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.3 i NFC, kao i GPS, GLONASS i GALILEO navigaciju, tako da se lako možete povezati na bilo koji drugi uređaj, što je danas izuzetno važno. Korisnički interface je najnoviji One UI 5.1, zasnovan na Android 13 operativnom sistemu, a ukoliko vam je potrebno da telefon koristite i kao računar, tu je softversko rješenje Samsung DeX, koje se aktivira jednostavnim povezivanjem uređaja sa monitorom ili TV-om.

Briga o okolini

Briga o planeti i životnoj sredini kompaniji Samsung je podjednako važna kao i zadovoljstvo korisnika. Zato su telefoni iz Galaxy S23 serije napravljeni od recikliranog stakla i PET folije, obojeni prirodnim pigmentima, ušuškani u kutiju napravljenu od recikliranog papira i zaštitne folije na bazi hartije. Ova serija je prva koja ima Corning Gorilla Glass Victus 2, te posjeduje veću izdržljivost za dugotrajno korišćenje, koji u prosjeku sadrži 22 posto recikliranog sadržaja nastalog u proizvodnji.

Uz Galaxy S23 seriju, Samsung radi više na smanjenju  negativnog uticaja na okolinu, bez kompromisa kad je riječ o kvalitetu i estetici. Serija Galaxy S23 ima UL ECOLOGO certifikat, što znači da je proizvod certifikovan za smanjeni  uticaj na okolinu. Za korisnike koji žele da produže životni vijek svog uređaja, vrhunsko iskustvo serije Galaxy S23 može da se održi tokom godina uz četiri generacije OS ažuriranja i pet godina sigurnosnih ažuriranja.

Više informacija o Galaxy S23 i Galaxy S23+ telefonima pronađite na https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-s/ .

PROČITAJTE JOŠ: Uživajte u preciznoj, čistoj i svijetloj slici na novim Samsung OLED televizorima

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PARTNERI

Arhiva

July 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031