Select Page

Need For Speed: Hot Purusit REMASTERED izlazi sljedećeg mjeseca

Need For Speed: Hot Purusit REMASTERED izlazi sljedećeg mjeseca

Foto: Aiosigs.com


Remaster Criterionovog hita Need for Speed: Hot Pursuit uskoro dolazi. Moći ćete da igrate Need for Speed: Hot Pursuit Remastered na PC-u, PlayStation 4 i Xbok One 6. novembra i na Nintendo Switch-u 13. novembra.

Originalna igra vožnje policajaca protiv trkača izašla je 2010. godine, pa je najočiglednija stvar koju ćete primijetiti vizuelna nadogradnja koja koristi prednosti hardvera današnjeg vremena. A igra će podržati multiplayer više platformi, što znači da možete da se igrate sa prijateljima bez obzira na kojem su sistemu.

Need for Speed: Hot Pursuit Remastered dolazi sa svim DLC-ima objavljenim za originalnu igru, kao i ažuriranim režimom fotografija i potpuno novim dostignućima. I Autolog, društvena mreža u prvoj igri koja vas je obavještavala o postignućima vaših prijatelja, vraća se, pružajući vam još jednu priliku da se takmičite.

U zavisnosti od toga na kojoj platformi ćete igrati igru, moći ćete da uživate u njoj sa različitim frekvencijama kadrova, pa čak i u 4K. Na PlayStation 4, Xbok One i Nintendo Switch, igra radi u 1080p pri 30 fps, dok PlayStation 4 Pro i Xbok One X igrači mogu da biraju između 1080p 60fps performansnog režima i 4K 30fps. A na računaru možete da igrate u 4K pri maksimalnoj brzini od 60 fps. Ta granična vrijednost broja frejmova je na snazi kako bi se stvorilo ravnopravno polje za više igrača, rekli su dva programera igre na okruglom stolu za štampu prošle nedjelje.

PROČITAJTE JOŠ: Gaming kao vid borbe protiv koronavirusa u kućnoj izolaciji

Izvor: TheVerge

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PARTNERI

Startup podrška

Newsletter

Arhiva

Scroll Up