Select Page

Sada možete strimovati muziku Elden Ring na Spotify-u, Apple Music-u i Youtube-u

Sada možete strimovati muziku Elden Ring na Spotify-u, Apple Music-u i Youtube-u

Foto: Elden Ring

Ponovo proživite sve borbe sa svojim šefovima

Developeri Elden Ring-a iz kompanije FromSoftware učinili su muzičku podlogu igre dostupnom za strimovanje na mreži u slučaju da želite da ponovo doživite borbu protiv Malenijinog šefa više nego što ste je već reprodukovali. Kao što je najavljeno u blog postu na Playstation-u, album sa 67 pjesama možete slušati na Spotify-u, YouTube Music-u, Amazon Music-u, Apple Music-u i još mnogo toga (ovdje možete pogledati cijelu listu usluga).

Objava takođe sadrži intervju sa vodećim dizajnerom zvuka i kompozitorom Cukasom Saitom iz kompanije FromSoftware, koji objašnjava šta je zapravo ušlo u stvaranje neke od muzike u igrici, što je vjerovatno jedan od najpotcijenjenih aspekata Elden Ringa (čak i ako su tekstovi pjesme jasno glupavi).

Saito otkriva nešto zanimljivo o proganjajućim glasovima koje čujete u pjesmi „Song of Honor“, numeri koja se pušta u zamku Redmane dok se pripremate za borbu protiv malog Radana koji jaše konje. Ti glasovi očigledno ne pripadaju grupi obučenih pjevača; oni zapravo pripadaju duvačkoj sekciji Budimpeštanskog filmskog orkestra (talentovanoj grupi koja je izvodila muziku).

FromSoftware tim je u poslednjem trenutku doneo odluku da zamijeni profesionalne pjevače za svirače tube, trube i trombona orkestra kako bi dobili oštriji zvuk, pošto su shvatili da Castle Redmane verovatno nije mjesto gdje ljudi sjede po cijeli dan trenirajući njihov vokal (osim ako, naravno, nije za ratni poklič). Ako ste zainteresovani da saznate još više o muzici koja sada zvoni širom planete Zemlje, postoji čak i kratak “Behind the scenes” video snimak iza scene koji prikazuje Budimpeštanski filmski orkestar u akciji.

Izvor: The Verge

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PARTNERI

Arhiva

March 2023
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031