Advertisement

Select Page

Od sada možete rezervisati Samsung Galaxy S10

Od sada možete rezervisati Samsung Galaxy S10

Foto: Samsung


Samsung još nije zvanično objavio svoju Galaxy S10 liniju pametnih telefona, koja će biti ponuđena u nekoliko različitih modela i veličina. Čak i tako, to ne sprečava kompaniju da počne sa rezervacijama S10 prije događaja sljedeće nedelje.

Samsung je lansirao web stranicu sa detaljima, i obećava korisnicima do $550 popusta pri naručivanju. Uređaji će se „isporučivati do 8. marta“, što je još uvijek najbolji dokaz o zvaničnom datumu objavljivanja S10 (ili vremenskom okviru, barem).

Samsung se oslanja upravo na tekuće propuste, rekavši: “Znamo da znate šta će uskoro doći.” Očekujemo da vidimo Galaxy S10, S10 Plus, jeftiniji S10e, i – na kraju – 5G-kompatibilnu verziju S10. Ovo će biti moćni telefoni: očekuje se da imaju Wi-Fi 6, a jedan limitirani model će navodno ponuditi 1TB memorije i 12GB RAM-a.

Upravo danas, još jedan video snimak S10 Plus pronašao je svoj put na mreži i nudi snažne indikacije da čitač otisaka prstiju na uređaju možda nije toliko prijatan za zaštitu ekrana. Taj izrez kruga izgleda skoro kao staro iPhone home dugme. Nadamo se da će ili Samsung predstaviti sopstvene zaštite za ekran.

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vaš prostor za reklamu

Startup podrška

Newsletter

Arhiva

Scroll Up