Advertisement

Select Page

Da li Daeneris treba da bude spašena?

Da li Daeneris treba da bude spašena?

Foto: GoT


Igra prijestola nikada nije govorila čitaocima ili gledaocima ono što najviše žele. Autor i scenaristi radije prate očekivanja gledaoca, a zatim ih preokreću u šok. Ipak, gledaoci se nadaju da će barem nekoliko likova dostići zadovoljavajući, zasluženi završetak. Pitamo se: šta se najviše nadate da će se dogoditi?

Ove nedjelje zaista postoji samo jedno pitanje: da li želite da vidite Daeneris Targarien spašenu? To postavlja mnoštvo drugih manjih pitanja, uključujući i ona da može biti spašena, i da li bi trebala biti? U pretposljednjoj epizodi “Igra prijestolja”, “Zvona”, ona ubija hiljade ljudi u bijesu. Postavljena je kao potencijalno opasna i luda za snagom tokom predstave, ali se do sada nikada nije dokazala kao sposobna za masovno ubijanje djece i neboraca. Ima li načina da se vrati iz onoga što je uradila?

Teorije gledaoca kažu da se John Snow ili Aria Stark spremaju da u finalu ubiju Deni. U slučaju Džona, to je da se zaštiti Vesteros, a u slučaju Arije, to je kao osveta za smrt koju je vidjela dok je pokušavala da pobjegne od Denijinog napada.

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vaš prostor za reklamu

Startup podrška

Newsletter

Arhiva

Scroll Up