Select Page

Samsung Internet 17.0 stavlja privatnost i bezbjednost korisnika na prvo mjesto

Samsung Internet 17.0 stavlja privatnost i bezbjednost korisnika na prvo mjesto

Foto: Samsung


Službena verzija Samsung Interneta 17.0 dostupna je za preuzimanje u Google Play prodavnici ili Galaxy Store aplikaciji

Podgorica6. maja 2022. – Kompanija Samsung Electronics službeno je objavila nadogradnju Samsung Internet 17.0 web pretraživača koji donosi nove karakteristike privatnosti i bezbjednosti korisnika. Najnovija verzija uključuje Smart anti-tracking funkciju i HTTPS prioritetni pristup postavljen prema zadatim postavkama. Takođe, cjelokupno korisničko iskustvo je poboljšano karticama u meniju koje se mogu povlačiti i ispuštati, kao i dodatnim opcijama kod odabira jezika za prevod, a sve kako bi se zadovoljile različite potrebe korisnika.

„Sa svakom novom generacijom Samsung Interneta, posvećujemo se izradi vrhunskog iskustva pregledavanja koje nikada ne dovodi u pitanje privatnost ili bezbjednost. Samsung Internet 17.0 rezultat je dugogodišnjeg istraživanja kojim smo omogućili da dosad najmoćnije i najzaštićenije iskustvo pregledavanja bude dostupno svim korisnicima Galaxy uređaja“, rekla je Heejin Chung, direktorka Web R&D grupe u MX (Mobile eXperience) Business sektoru kompanije Samsung Electronics.

Privatnost prema zadatim postavkama

Samsung Internet 17.0 unapređuje inteligentnu Smart anti-tracking funkciju koja se sada može uključiti prema sopstvenim zadatim postavkama. Ova pametna funkcija pomaže u blokiranju trećih strana koje pokušavaju da prate lične podatke korisnika, a za dodatnu zaštitu prilikom upisivanja željene URL adrese na Samsung pregledaču korisnici mogu da aktiviraju i bezbjedniju HTTPS postavku.

Brz i lak pristup za privatne aktivnosti

Samsung Internet 17.0 pruža sveobuhvatan pregled načina na koji Samsung pretraživač štiti web iskustvo korisnika. Uz Samsung Internet 17.0, vizuelni snimak nadzorne ploče za privatnost korisnika dostupan je i putem Quick Access stranice za brzi pristup. Ovo nudi detaljan zapis o nedjeljnim aktivnostima i postavkama koje se mogu dodatno prilagoditi tako da odgovaraju preferencijama privatnosti svakog korisnika pojedinačno.

Samsung Internet 17.0 pruža mogućnost korišćenja spoljnog sigurnosnog sistema ili sigurnosnih ključeva na uređaju kao zamjenu za SMS ili dvofaktorsku provjeru autentičnosti.

Snažnije korisničko iskustvo

Najnovije ažuriranje Samsung web pretraživač uključuje i nekoliko poboljšanja za cjelokupno korisničko iskustvo poput mogućnosti povlačenja i ispuštanja kartica u prilagođene grupe kartica. Ovo poboljšanje čini navigaciju i organizaciju različitih kartica bržom i jednostavnijom.

Samsung Internet 17.0 donosi i obogaćeno iskustvo pretraživanja kroz markere, istoriju i sačuvane stranice. Pretraživač prepoznaje uobičajene greške korisnika pri pisanju, pa tako iz baze podataka, koja se temelji na markerima i sačuvanim stranicama, može obraditi različite upite za podudaranje na temelju riječi kako bi se pronašli izrazi ili čak cijele rečenice. Dodatno, fonetsko podudaranje takođe omogućava traženje određenih pojmova na osnovu toga kako zvuče, a mogućnosti prevoda su pojačane dodatkom od pet jezika, čime je ukupan broj dostupnih jezika povećan na 26.

PROČITAJTE JOŠ: Samsung dosegao brojku od milion prodatih pametnih monitora

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PARTNERI

Arhiva

June 2023
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930