Advertisement

Select Page

Budući Marvel projekti će uključivati X-Men, Fantastic Four i Captain Marvel 2

Budući Marvel projekti će uključivati X-Men, Fantastic Four i Captain Marvel 2

Foto: Hollywood Reporter


Predsjednik Marvela Kevin Feige upravo je otkrio dopunu projekata koji predstavljaju sljedeću fazu Marvelovog Cinematic Universea, uključujući nastavke, originalne projekte i televizijske emisije, ali je takođe najavio da će imati još mnogo toga za 2021, uključujući nastavke Crni Panter i Kapetan Marvel, kao i sa drugim osobinama, kao što su X-Men i Fantastic Four.

Na kraju predstavljanja Marvelove hale H u San Dijegu Comic-Con, Feige je objavio da se Black Panther 2, Blade, Captain Marvel 2, Guardians of the Galaxy 3, Fantastic Four i Mutanti planiraju ali jednostavno nemaju precizne datume kada se očekuju.

Nije veliko iznenađenje što Disney ima dugoročne planove za Marvel franšizu – u maju je objavio slotove za 65 filmova u narednih osam godina, uključujući Marvel, Star Wars. 2022 će obuhvatiti najmanje tri Marvel filma (18. februar, 6. maj i 29. jul), mada nakon 2023. godine ta lista raste, a samo Star Wars i Avatar se nalaze na listi. Ako kompanija ima raspored od tri filma godišnje, imaće najmanje 18 Marvelovih filmova koji će se pojaviti u pozorišta od sada do 2027. – a to ne broji Disney + streaming emisije.

Phase 4 otkriva kombinaciju filmova koji se oslanjaju na postojeće likove uz nove, a sigurno je da ćemo vjerovatno vidjeti više novih likova koji su se vremenom udubili u franšizu.

PROČITAJTE JOŠ: TV serija “Gospodar prstenova”: Poziv za vojnike “iz Srednje Zemlje”, seljane i zlikovce

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vaš prostor za reklamu

Startup podrška

Newsletter

Arhiva

Scroll Up