Select Page

Apple Watch EKG funkcija je sada dostupna u Evropi

Apple Watch EKG funkcija je sada dostupna u Evropi

Foto: Apple


Apple je danas omogućio svoj elektrokardiogram (EKG) za Apple Watch Series 4 vlasnike u Evropi i Hong Kongu. Proizvođač iPhone-a je ranije objavio EKG funkciju u SAD-u u decembru, nakon što je napravio veliki dio Apple Watch serije 4 koja je prvobitno predstavljena u septembru. Apple isporučuje EKG funkcionalnost regionima izvan SAD-a sa najnovijom verzijom watchOS 5.2, uključujući 19 zemalja u Evropi i Hong Kongu.

POGLEDAJTE JOŠ: Tamna strana bitko

Vlasnici Apple Watch Series 4 moći će da omoguće čitanje EKG-a preko aplikacije Health na njihovim iPhone uređajima. Da biste pokrenuli EKG, otvorite EKG aplikaciju na satu, i postavite vaš kažiprst. Apple Watch zatim snima EKG i vaš srčani ritam i snima ga u aplikaciju Health na vašem iPhoneu. Zatim možete kreirati PDF izvještaj sa rezultatima koji ćete poslati svom ljekaru.

WatchOS 5.2 takođe uključuje nove Hermes pozadine sata, kao i brojne ispravke grešaka i bezbjednosne ispravke. Možete da preuzmete watchOS 5.2 kroz aplikaciju Apple Watch odmah na podržanom iPhone uređaju. Za koje zemlje EKG funkcija je dostupna, Apple napominje da će biti dostupno u Austriji, Belgiji, Danskoj, Finskoj, Francuskoj, Njemačkoj, Grčkoj, Guamu, Hong Kongu, Mađarskoj, Irskoj, Italiji, Luksemburgu, Holandiji, Norveškoj, Portugalu, Portoriku, Rumuniji, Španiji, Švedskoj, Švajcarskoj, Velikoj Britaniji, SAD-u i na Djevičanska ostrva.

POGLEDAJTE JOŠ: Samsung prikazuje princip savijanja Galaxy Fold-a

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PARTNERI

Startup podrška

Newsletter

Arhiva

Scroll Up