Select Page

Šta sve možete sa Galaxy Watch4 pametnim satom

Šta sve možete sa Galaxy Watch4 pametnim satom

Foto: Samsung


Brzina je postala sastavni dio života kojem moramo da se prilagodimo. Pametni satovi su definitivno idealan izbor za obavljanje mnogih stvari „u hodu“ jer imaju funkcije poput mobilnih telefona, a svuda idu sa vama jer se ne odvajaju od vašeg ručnog zgloba. Još ako su dizajnirani tako da se mogu upariti sa svakim komadom vaše garderobe, onda je ova nosiva tehnologija definitivno postala „must have“.

Pametni sat i telefon će raditi kao jedno

Galaxy Watch4, najnoviji model iz Samsungove ponude pametnih satova, nudi niz unaprijeđenih funkcionalnosti što ga čini trenutno jednim od najboljih uređaja u svojoj klasi. Operativni sistem Google Wear OS 3 je prilagođen i poboljšan, pa je i sat mnogo brži i praktičniji. Izdvaja se i po svojoj memoriji od impresivnih 16GB, što je i više nego dovoljno da skladištite svoje omiljene aplikacije, muziku i fotografije. Pritom, ne morate da brinete da li ste ponijeli svoj telefon sa sobom, jer je Galaxy Watch4 u potpunosti sinhronizovan sa vašim telefonom – aplikacije se automatski instaliraju na satu kada se preuzmu na telefonu.

Foto: Samsung Galaxy Watch4

Zdravlje je na prvom mjestu

Galaxy Watch4 opremljen je revolucionarnim Samsung bioaktivnim senzorom, koji se odlikuje manjim i kompaktnijim dizajnom, a pritom ne gubi preciznost mjerenja. Ovaj novi 3-u-1 senzor omogućava korisnicima da prate svoj krvni pritisak, otkriju nepravilan rad srca, mjere nivo kiseonika u krvi i, po prvi put, izračunaju svoj tjelesni sastav. Potpuno nov alat za mjerenje tjelesnog sastava korisnicima pruža dublji uvid u opšte zdravlje, potrošene kalorije i mjeri ključne karakteristike kao što su masa skeletnih mišića, bazalna metabolička stopa, procenat vode i masti u organizmu. Uz Galaxy Watch4 lako možete provjeravati tjelesni sastav na svom ručnom zglobu sa samo dva prsta. Za oko 15 sekundi senzor na vašem satu će prikupiti 2400 različitih podataka.

Uz Galaxy Watch4 možete uživati u grupnim izazovima sa prijateljima i porodicom ili napraviti kućnu teretanu povezivanjem svog pametnog sata Galaxy Watch4 na svoj Samsung Smart TV, na čijem ekranu se prikazuje broj kalorija i puls radi lakšeg praćenja.

A kada ste spremni za odmor, serija Galaxy Watch4 nudi najkompletniju sliku vašeg obrasca spavanja do sada, sa više detalja nego ranije. Ne samo da možete da detektujete zvuke hrkanja, već i da dobijete nivo kiseonika u krvi dok spavate. Zajedno sa naprednim rezultatima spavanja, vaš Galaxy Watch4 vam može pomoći da se bolje odmorite.

Foto: Samsung Galaxy Watch4

Sat koji se prilagođava vašem stilu

Galaxy Watch4 seriju pored sjajnih karakteristika odlikuje moderan i elegentan minimalistički dizajn, koji se zbog svoje svedenosti savršeno uklapa u sve modne kombinacije, od svečanih do sportskih. Oba sata su tanja od svojih prethodnih generacija i mogu se kombinovati sa raznim kaiševima tako da odražavaju vaš stil. Možete birati između analognog i digitalnog lica sata uz mnoštvo pozadina, fontova i boja koje odgovaraju vašem ukusu, vremenskim prilikama ili možda nekom događaju.

Povežite svoj pametni sat sa jednim od novim preklopnih telefona Galaxy Z Fold3 ili Flip3 i uživajte u potpuno novoj galaksiji svog života.

Više o Galaxy Watch4 satu pogledaj na linku: https://www.samsung.com/rs/watches/galaxy-watch/

PROČITAJTE JOŠ:Iskoristite posebne pogodnosti – kompletirajte svoj dom vrhunskim inovacijama i učinite ga ljepšim nego ikada prije!

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PARTNERI

Startup podrška

Newsletter

Arhiva

November 2021
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930