Select Page

Uskoro stižu Galaxy A12 i Galaxy A02s – premijum telefoni po odličnim cijenama

Uskoro stižu Galaxy A12 i Galaxy A02s – premijum telefoni po odličnim cijenama

Foto: Samsung


Seul / Podgorica, 24. novembar 2020. godineKompanija Samsung Electronics predstavila je Galaxy A12 i Galaxy A02s – nove pametne telefone za 2021. godinu. Oba telefona dolaze sa izrazito dugotrajnom baterijom, višestrukim sistemom kamera i velikim displejem, doprinoseći još većoj raznolikosti A serije i nudeći korisnicima posljednje inovacije po odličnim cijenama.

Snažnija baterija za duže korišćenje uređaja

Galaxy A02s i A12 pružaju izuzetno gledalačko iskustvo sa HD+ Infinity-V displejem od 6.5 inča. Pored toga, snažna baterija od 5,000mAh omogućava uzastopno gledanje i po nekoliko epizoda omiljene serije bez prekida, dok brzi punjač od 15W osigurava da će se baterija napuniti u najkraćem mogućem roku.

Moćne kamere za bilježenje omiljenih trenutaka Ovi uređaji dolaze sa moćnim kamerama koje fotografisanje i snimanje čine lakšim nego ikada prije. Galaxy A02s posjeduje glavnu kameru od 13MP, dok ona na A12 modelu ima 48MP, kao i ultra široku kameru od 5MP. Telefoni imaju i dubinski senzor od 2MP, odličan za fokusiranje detalja, kao i makro senzor iste rezolucije, koji dodatno obogaćuje svaki snimak

Dizajn koji se ističe Oba modela dolaze sa elegantno dizajniranim kućištem, prijatnim za držanje u ruci, uz matirani završni sloj na zadnjoj strani telefona. Galaxy A12 i A02s biće dostupni u bijeloj i crnoj boji, dok A12 takođe ima i plavu verziju, kao i podršku Samsung Knox bezbjedonosne platforme, uz čitač otiska prsta sa strane.

PROČITAJTE JOŠ: Virtuelna izložba najčuvenijih nestalih remek-djela

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PARTNERI

Startup podrška

Newsletter

Arhiva

Scroll Up