Advertisement

Select Page

Sljedeći iPhone kompanije Apple će moći bežično da napuni druge uređaje

Sljedeći iPhone kompanije Apple će moći bežično da napuni druge uređaje

Foto: The Verge


Huawei i Samsung su nedavno predstavili korisnu funkciju u nekim od svojih najnovijih telefona – mogućnost punjenja drugih uređaja bežičnim putem od novih telefona, omogućujući vam da podijelite nešto od svog kapaciteta baterije. Japanski blog Macotakara (preko 9to5Mac) izvještava da bi sljedeći iPhone kompanije Apple mogao da uključi to unapređenje.

Na blogu se citiraju kineski dobavljači, koji su podržali raniji izvještaj analitičara Ming-Chi Kuo, koji je tvrdio da će iPhone 2019 dobiti takvo unapređenje, zajedno s nadograđenim fotoaparatima i većom baterijom. Sajt takođe napominje da bi predstojeći iPhone mogao biti opremljen novim kablom za punjenje i priključkom za punjenje od 18 V koji dolazi sa iPad Pro, iako neće koristiti USB-C.

Mogućnost bežičnog punjenja iPhone uređaja bila bi korisna, posebno nakon što bi Apple došao sa drugom generacijom AirPod-a sa bežičnim kućištem za punjenje ( postoje glasine da dolaze sa bežičnim Beats Powerbeats slušalicama) – unapređenje koje bi bilo izuzetno korisno, ako vaše slušalice ili Apple Watch umiru dok ste napolju i daleko od punjača.

POGLEDAJTE JOŠ: Windows 10 kalkulator dobija značajno unapređenje

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vaš prostor za reklamu

Startup podrška

Newsletter

Arhiva

Scroll Up