Select Page

Samsung The Freestyle prenosivi projektor od sada je dostupan u Crnoj Gori

Samsung The Freestyle prenosivi projektor od sada je dostupan u Crnoj Gori

Foto: Samsung


Karakteriše ga lagani i kompaktan dizajn, moćna tehnologija i neograničene mogućnosti za zabavu unutar i izvan doma

Podgorica – 5. jul 2022. – Samsung The Freestyle prenosivi projektor od sada je dostupan u Crnoj Gori po maloprodajnoj preporučenoj cijeni od 999 EUR. Uređaj prema ličnim željama i potrebama korisnika može biti projektor, pametni zvučnik i ambijentalno osvjetljenje za korištenje unutar i van doma. The Freestyle dolazi u bijeloj boji uz premium, minimalistički dizajn, a zbog svojih tehnoloških karakteristika pruža visokokvalitetnu reprodukciju zvuka, živopisan prikaz omiljenog sadržaja i novi nivo korisničkog iskustva. Samsung je sa The Freestyle projektorom osvojio i zlatnu nagradu na International Forum (iF) Design Award 2022 – prestižnom međunarodnom takmičenju za dizajn.

Dizajn koji osvaja na prvi pogled

Napredna tehnologija The Freestyle projektora implementirana je u vrlo lagano kućište od svega 830 grama. Ovo je uređaj koji stane u dlan svačije ruke i vrlo ga je jednostavno prenositi iz prostorije u prostoriju. Izuzev svoje male težine, The Freestyle se ističe i po svojem elegantnom, modernom dizajnu s kojim će idealno ispuniti ulogu atraktivnog dodatka svakom interijeru – od dnevnog boravka, kuhinje, kupatila pa sve do spavaće sobe, ali i vanjskih lokacija poput balkona, terase ili dvorišta. Takođe, zahvaljujući rotirajućem postolju do 180 stepeni, odabrani sadržaj može se s jednakim kvalitetom prikaza projektovati na različite površine – na zidu, podu, plafonu pa čak i na namještaju.

Zabava na svakom koraku

Posebnost The Freestyle projektora je što korisnicima pruža neograničene opcije. Riječ je o jedinstvenom uređaju koji, zavisno od individualnih preferencija korisnika, može biti projektor, pametni zvučnik ili ambijentalno osvijetljenje. Gledanje filmova, slušanje muzike, gaming samo su neke od brojnih mogućnosti, dok ambijentalni način rada zabavu odnosi na potpuno novi nivo. Uz ovu odliku korisnik može prikazati odabrani ambijent koji će ukrasiti zid prostorije te tako stvoriti intimnu, ugodnu atmosferu unutar doma, a istovremeno može projektovati očaravajuće svjetlosne efekte na temelju muzike poput prave disco kugle. Dodatno, projektor je kompatibilan i s eksternim baterijama koje podržavaju USB-PD te 50W/20V output ili više čime postaje idealni saputnik za putovanja i druženja sa porodicom i prijateljima van doma.  

Revolucionaran zvuk i prikaz sadržaja

Osim inovativnog dizajna i različitih mogućnosti korištenja, The Freestyle prenosivi projektor karakteriše i inovativna tehnologija za nevjerovatnu reprodukciju audio i video sadržaja. Uz auto-focus karakteristiku, koja omogućava automatsko izoštravanje, prikaz sadržaja bit će uvijek kristalno čist i detaljan, dok se istovremeno projekcija može prilagoditi do 100 inča bez gubljenja kvaliteta. Nadalje, tu je auto-keystone funkcija koja automatski izjednačava iskošenu projekciju i stvara pravougaonu sliku, kao i  auto-level za prilagođavanje prikaza svakoj površini – od kamenog zida, pločica do kreveta u spavaćoj sobi. Što se tiče audio sadržaja, projektor donosi mogućnosti širenja zvuka od 360 stepeni po prostoriji čime korisniku osigurava potpuno novi doživljaj i maksimalno uživanje.

The Freestyle projektor od sada je dostupan kod Samsung prodajnih partnera u Crnoj Gori po cijeni od 999 EUR. Više informacija o uređaju potražite na LINKU: https://www.samsung.com/rs/projectors/the-freestyle/the-freestyle-sp-lsp3blaxxh/.

PROČITAJTE JOŠ: Najbolje fotke sa žurke možeš da napraviš u mraku!

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published.

PARTNERI

Arhiva

August 2022
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031