Select Page

One UI Watch4.5 donosi poboljšano iskustvo korišćenja novijih modela Galaxy Watch satova

One UI Watch4.5 donosi poboljšano iskustvo korišćenja novijih modela Galaxy Watch satova

Foto: Samsung


One UI Watch4.5 će uskoro biti dostupan za Galaxy Watch uređaje i donosi poboljšano iskustvo korišćenja sata. Pored najnovije verzije Wear OS Powered by Samsung (Wear OS 3.5), novi One UI Watch4.5 omogućava kompletnije iskustvo unosa teksta, lakši način pozivanja i niz novih intuitivnih funkcija za lakše korišćenje.

Kompletnije iskustvo korišćenja sata

Za lakše ostvarivanje interakcije sa satom, One UI Watch4.5 dodaje kompletnu mogućnost unosa teksta na ekranu. Bilo da vršite pretrage ili odgovarate na poruke i mejlove, možete da koristite prednosti nove cjelokupne QWERTY tastature sa funkcijom „prevuci za unos teksta“ pored diktiranja i pisanja rukom, što komunikaciju čini lakšom nego ikada prije, umjesto korišćenja samo jednog načina unosa teksta, One UI Watch4.5 vam daje mogućnost da ga u bilo kom trenutku promjenite, na primjer da počnete da diktirate poruku, a zatim pređete na tastaturu u slučaju da vam je potrebna veća privatnost.

Funkcija prevuci za unos teksta na novoj QWERTY tastaturi
Lako mijenjanje načina unosa teksta u svakom trenutku

Takođe, i pozivanje je lakše na Galaxy Watch-u zahvaljujući dual-SIM podršci na One UI Watch4.5. Korisnici mogu da podese SIM karticu po izboru na svom Galaxy pametnom telefonu i automatski je sinhronizuju na svom Galaxy Watch satu. Pregledan ekran vam uvijek pokazuje koja SIM kartica se koristi na satu. Ako je SIM kartica podešena na „uvijek pitaj“ na telefonu, korisnici mogu da izaberu koju SIM karticu žele da koriste sa svog Galaxy Watch sata. Želite da pozivate bez otkrivanja svog privatnog broja? Izbor je na vama – SIM1 ili SIM2.

Lakše pozivanje sa dual-SIM podrškom

Pored toga što je sredstvo komunikacije koje je uvijek sa vama, Galaxy Watch sat nudi i prilagođavanje lica sata kako bi se on što bolje uklopio sa vašom garderobom. Uživajte u omiljenom izgledu sata u raznim stilovima tako što ćete dodati lice sata u omiljenu listu i svaki put ga prilagoditi uz pomoć različitih boja i pozadina. Pored toga, omiljena lista izgleda sata koju odaberete ostaje sačuvana da biste mogli brzo da joj pristupite, tako da ne morate da pretražujete cijelu kolekciju.

Lak i brz pristup omiljenim licima sata
 

Veća pristupačnost Galaxy Watch sata

Novi One UI Watch4.5 takođe nudi korisne funkcije za pristupačnost koje korisnicima omogućavaju da uživaju u kompletnom iskustvu korišćenja Galaxy Watch sata.

Korisnici mogu da prilagode ekran odabirom omiljene nijanse i povećaju kontrast za lakše čitanje ispisa. Među ostalim funkcijama za vizuelnu pomoć su smanjena transparentnost i efekti zamućenja, kao i uklanjanje animacija. Isto tako, zvučna pomoć omogućava korisnicima da podese zvuk na lijevom i desnom audio izlazu za svoje povezane Bluetooth slušalice.

 Vizuelne funkcije za pristupačnost pružaju jasnoću

     

Audio unapređenja pomažu kod podešavanja zvuka

Oni kojima je potrebna dodatna podrška za unos dodirom mogu da produže trajanje interakcije dodira ekrana zahvaljujući funkciji „trajanje dodira“, kao i da isključe ponavljanje unosa dodirom uz pomoć funkcije ignorisanja ponavljanja dodira radi bolje kontrole.

Unosi dodirom pristupačni zahvaljujući opcijama interakcije i spretnosti

Radi dodatne podrške, korisnici mogu da podese koliko dugo privremene funkcije, kao što su jačina zvuka i obavještenja, ostaju na ekranu uz pomoć funkcije „vrijeme za akciju“, kao i da podese glavni taster za prebacivanje na najčešće korišćenu funkciju. Svim opcijama za pristupačnost se može pristupiti sa jednog odgovarajućeg menija, tako da ne morate da „kopate“ po podešavanjima da biste ih pronašli.

Brz i lak pristup podešavanjima i funkcijama

Cijela QWERTY tastatura, unaprijeđeno iskustvo pozivanja i čitav niz opcija za pristupačnost na novom One UI Watch4.5 korisnicima nude kompletnije iskustvo korišćenja Galaxy Watch sata. Galaxy One UI Watch4.5 će biti dostupan u trećem kvartalu, a stiže i još novih funkcija. Najnovije vijesti pratite na Samsung Mobile Press.

* Sve funkcije, karakteristike, specifikacije i druge informacije o proizvodu u ovom dokumentu uključujući, bez ograničenja, prednosti, dizajn, cijenu, komponente, performanse, dostupnost i mogućnosti proizvoda se mogu mijenjati bez prethodnog obavještenja.

Tagovi za pretragu

Galaxy Watch, One UI Watch, Wear OS, pristupačnost

PROčITAJTE JOŠ: Samsung The Freestyle prenosivi projektor od sada je dostupan u Crnoj Gori

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PARTNERI

Arhiva

June 2023
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930