Select Page

Samsung predstavlja Odyssey G7 gejming monitor sa najzakrivljenijim ekranom do sada i najboljim performansama u klasi

Samsung predstavlja Odyssey G7 gejming monitor sa najzakrivljenijim ekranom do sada i najboljim performansama u klasi

Foto: Samsung


Podgorica, 2. jun 2020. godine   Predvodnik na svjetskom tržištu gejming monitora, kompanija Samsung Electronics Co., Ltd., globalno je predstavila inovativni Odyssey G7 gejming monitor. Ovaj uređaj je prvi put prikazan na sajmu CES 2020 u Las Vegasu i na polju gejminga predstavlja autentični korak naprijed, kombinujući najzakrivljeniji ekran do sada sa najboljim performansama u klasi.

Odyssey G7 je prvi 1000R monitor na svijetu, što znači da ima radijus zakrivljenosti od 1000 milimetara. Dolazi sa kombinacijom moćnih performansi, kao što su odziv od 1ms, stopa osvježavanja ekrana od 240Hz i kristalno čista QLED slika, koja će gejmerima obezbijediti nezaboravno iskustvo.

Performanse ovih monitora su potvrđene od strane TÜV Rheinland, vodeće svjetske organizacije za sertifikovanje uređaja, koja ih je prepoznala kao najbolje 1000R zakrivljene gejming monitore u industriji, dodjeljujući im Eye Comfort sertifikat, za gejming iskustvo koje „najviše prija ljudskom oku“.

„Kao globalni lider na tržištu gejming monitora, Samsung nastavlja da predstavlja inovativne uređaje koji pružaju igračko iskustvo nove generacije, pomjerajući granice mogućeg“, izjavio je Hyesung Ha, viši potpredsjednik odjeljenja za vizuelne displeje u kompaniji Samsung Electronics. „Odyssey G7 je vrhunska kombinacija komfora, proširene perspektive, vrhunskih performansi i prijatnog vizuelnog iskustva.”

Modele od 27 i 32 inča karakterišu specijalna Wide Quad-High Definition rezolucija (WQHD; 2,560×1,440), odnos slike od 16:9, osvijetljenost ekrana od 600 cd/m2 i Quantum dot tehnologija za izuzetno precizan prikaz boja, nezavisno od osvijetljenja.

Samsung je na ovom modelu primijenio futuristički dizajn zasnovan na temeljnom istraživanju tržišta i komentarima korisnika. Mat-crni spoljni dio kućišta je uparen sa zadnjim dijelom u koji su ugrađena svjetla i čija boja može da se promjeni u skladu sa željama igrača.

G7 podržava NVIDIA G-SYNC® kao i Adaptive Sync tehnologije prikaza, koje su zadužene za to da igračima pruže izuzetno dinamično i neometano iskustvo tokom igre.

Samsung Odyssey monitori će biti dostupni širom svijeta tokom juna. Za više informacija posjetite https://displaysolutions.samsung.com/monitor/odyssey.

  

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PARTNERI

Startup podrška

Newsletter

Arhiva

Scroll Up