Select Page

Samsung predstavlja novu Bespoke liniju za povezano i prilagođeno iskustvo korišćenja kuhinje na sajmu CES 2023

<strong>Samsung predstavlja novu Bespoke liniju za povezano i prilagođeno iskustvo korišćenja kuhinje na sajmu CES 2023</strong>

Foto: Samsung

Podgorica, 4. januar 2023 – Samsung Electronics je predstavio najnovije uređaje svoje linije prilagodljivih Bespoke Home aparata. Samsung najnoviji kućni aparati i usluge osmišljeni su da zadovolje sve veću potražnju za prilagođavanjem i pružaju novi nivo inteligentne povezanosti koja korisnicima omogućava da budu održiviji u kuhinji. Uključujući širi izbor Bespoke frižidera, veći i imprersivniji 32-inčni ekran za Bespoke četvorokrilni Flex™ sa Family Hubom™+ i napredno VI Pro kuvanje za Bespoke AI™ rernu koja optimizuje i pomaže u pripremanju obroka, kuhinja sa Samsung aparatima postaje pametniji, raznovrsniji i interaktivniji prostor više nego ikada prije.

„Na sajmu CES 2023 nastavljamo sa uspješnom Bespoke linijom uvođenjem novih Bespoke frižidera i ugradnih aparata koji korisnicima nude više načina da se izraze u kuhinji“, kaže Džun Hua Li, izvršni potpredsjednik i direktor iskustva korisnika u segmentu digitalnih kućnih aparata u kompaniji Samsung Electronics. „Naš cilj je da ostvarimo maksimalnu slobodu koju korisnici imaju kad je riječ o personalizaciji i produktivnosti u kuhinji, sa novim unapređenim funkcijama, od velikih, reaktivnih ekrana na našim frižiderima do VI pomoći u kuvanju. Ove najnovije funkcije i proizvodi ne samo da pomažu korisnicima, već im i omogućavaju da se istinski izraze kroz moć prilagođavanja za još bolje iskustvo. Pored toga, uz najnovije inovacije za kuhinju i prilagodljiv dizajn, ovi novi aparati rade savršeno sa SmartThings uslugama kako bi obezbjedili neprikosnovenu udobnost i uštedu kod kuće.“

Bespoke Flex™ sa četvoro vrata i porodičnim centrom™+ donosi veći ekran i bolju povezanost

Novi frižider Bespoke četvorokrilni Flex™ sa Family Hubom+ uvodi moćne funkcije porodičnog centra™ u dizajn Bespoke frižidera sa četvoro vrata i kombinuje centar za komunikaciju i zabavu na jednom mjestu uz impresivno veliki ekran.

Dinamične funkcije frižidera Bespoke četvorokrilni Flex™ sa Family Hubom™+ su prikazane na 32-inčnom FHD ekranu bez okvira koji je skoro duplo veći nego na prethodnim modelima. Pored toga, nova veća kontrolna tabla koristi veći ekran, što korisnicima omogućava da uživaju u SmartThings uslugama i prate i kontrolišu svoje kompatibilne kućne aparate.

Ovaj frižider takođe ima novi Family Hub softver. Samsung TV Plus sada nudi preko 190 besplatnih kanala, dok integracija Google Photos pretvara ovu platformu u digitalni ram za slike koji olakšava djeljenje i prikazivanje fotografija. Zahvaljujući većem ekranu i novoj funkciji slika-u-slici (PIP) Samsung TV Plusa, korisnici mogu da gledaju svoje omiljene TV serije dok provjeravaju i prate status drugih kuhinjskih aparata, kao i da u isto vrijeme vode računa o onome što kuvaju.

Frižider Bespoke četvorokrilni Flex™ sa Family Hubom™+ predstaviće se u Sjevernoj Americi i Južnoj Koreji u prvoj polovini 2023. godine. Pored toga, ažuriranje Family Hub softvera će biti dostupno na svim tržištima na kojima se Family Hub™ frižideri prodaju u 2023. Tu spadaju Južna Koreja, SAD, istočna i zapadna Azija, Latinska Amerika i Evropa.

Bespoke se širi i sada obuhvata popularne modele dvokrilnih i frižidera sa gornjim zamrzivačem radi još boljeg prilagođavanja u kuhinji

U skladu sa estetikom dizajna Bespoke frižidera, Bespoke dvokrilni frižider se odlikuje ravnim, minimalističkim dizajnom sa prilagodljivom prednjom pločom dostupnom sa površinom od stakla ili nerđajućeg čelika. Korisnici mogu da izaberu neku iz bogate palete boja i površina da bi frižider uskladili sa okruženjem u domu. Elegantan dizajn frižidera je dopunjen vratima koja se automatski otvaraju sa udubljenom ručkom za jednostavan dizajn i lako otvaranje vrata dodirom.

Unutrašnjost Bespoke dvokrilnog frižidera se odlikuje najnovijim tehnologijama za odlaganje i hlađenje hrane. Interni centar za napitke™ pruža lak pristup dispenseru za vodu iz vodovoda i posudi za vodu sa automatskim punjenjem sa dozatorom, koji vam obezbjeđuju hladnu ili vodu sa prirodnim ukusom u svakom trenutku. Tu je i dvostruki automatski ledomat koji je uvijek spreman da ohladi piće ledom u obliku kockice ili loptice™.

Kao i Bespoke dvokrilni frižider, Bespoke frižider sa gornjim zamrzivačem je dostupan u modernim bojama koje se savršeno uklapaju u savremeni kuhinjski enterijer. U njemu Samsung optimalna zona svježine+ i aktivni filter za svježinu dugo čuvaju svježinu hrane i eliminišu 99,99 odsto bakterija. Korisnici Samsung dvokrilnog ili frižidera sa gornjim zamrzivačem takođe mogu da uživaju u dodatnoj energetskoj uštedi zahvaljujući VI energetskom režimu funkcije SmartThings energija. Rad u VI energetskom režimu optimizuje brzinu kompresora i frekvenciju ciklusa odmrzavanja na osnovu obrazaca korišćenja i okruženja, što domaćinstvima pomaže da uštede novac i smanje svoj ugljenični otisak.

Bespoke dvokrilni frižider će biti u prodaji u SAD u prvom kvartalu 2023, a Bespoke frižider sa gornjim zamrzivačem će prvo biti dostupan u Tajlandu u martu 2023, a potom će biti lansiran na globalnom nivou.

Pripremajte zdrave obroke kao profesionalni kuvar uz Bespoke AI rernu

Bespoke AI™ rerna znatno olakšava pripremu obroka jer kombinuje moćnu inteligenciju sa inovativnim tehnologijama kuvanja za ukusna jela koja odgovaraju sklonostima korisnika.

AI Pro kuvanje optimizuje podešavanja kuvanja uz praćenje hrane. Ako je rerna podešena za prepoznato jelo korišćenjem režima kuvanja, temperature i vremena koje rerna preporučuje, sistem AI Pro kuvanje će čak korisnicima poslati upozorenja da bi se spriječilo da hrana zagori. Korišćenjem interne kamere i moćne VI, funkcija rerne Sense Inside – prvi VI algoritam za prepoznavanje hrane i otkrivanje zagorelosti svoje vrste koji je dobio sertifikat UL Solutionsa za aparat za kuvanje na bazi VI – može da preporuči podešavanja za kuvanje prepoznavanjem 80 različitih jela i sastojaka.

Bilo da korisnici isprobavaju neki zdrav recept ili žele da poboljšaju svakodnevne recepte kod kuće, Bespoke AI™ rerna optimizuje vrijeme potrebno za pripremu jela. Integrisanje sa funkcijama SmartThings kuvanje i Samsung zdravlje omogućava Bespoke AI™ rerni da analizira podatke o fizičkoj aktivnosti i ciljevima ishrane korisnika kako bi preporučila izbor jela na osnovu sastojaka koje imaju kod kuće.

Pored modernog, jednostavnog dizajna, Bespoke AI™ rerna ima i pogodna vrata koja se otvaraju na dodir, koja zamijenjuju tradicionalnu ručku radi jednostavnijeg i usklađenijeg izgleda. Dostupna u pet elegantnih i modernih opcija dizajna, Bespoke AI™ rerna je trenutno dostupna u Evropi, dok prodaja u Sjevernoj Americi počinje u trećem kvartalu 2023. godine.

Samsung najnoviji Bespoke kućni aparati uzdižu kuhinju na nov nivo jer pružaju personalizovanije iskustvo pripreme hrane i olakšavaju domaćinstvima da uštede energiju. Za više informacija o najnovijim uređajima iz Bespoke linije posjetite: https://www.samsung.com/us/.

PROČITAJTE JOŠ: Samsung predstavlja novu liniju Neo QLED, MICRO LED i OLED televizora za 2023. godinu sa snažnim performansama, sigurnim opcijama povezivanja i personalizovanim iskustvima

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PARTNERI

Arhiva

March 2023
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031