Advertisement

Select Page

Samsung predstavio pametne Disney i Pixar pozadine za Galaxy S10

Samsung predstavio pametne Disney i Pixar pozadine za Galaxy S10

Foto: Samsung


Jedan od načina na koji se Samsung udaljio od toga da posjeduje takozvanu obrvu jeste to da je na Galaxy S10 familiju pametnih telefona postavio prednju kameru i senzore na ekran, ostavljajući mali izrez u uglu ekrana. Korisnici su kreirali neke pametne pozadine kako bi sakrili rupu, a Samsung je nedavno sklopio partnerstvo sa Disney-em kako bi objavio seriju svojih prilagođenih pozadina koje kamufliraju kameru.

Skrivanje rupe je prilično lako sa pravim tapetama: samo treba da bude okruženo nečim što je crno, ili skreće pažnju na to sa nečim što je zapravo rupa, ili barem mala, okrugla tačka. Samsung se udružio sa Disney-jem za sopstvenu seriju pozadina sa likovima iz Frozen, Zootopia i The Incredibles.

Većina Samsungovih zvaničnih telefonskih tema nije besplatna – korisnici mogu da ih koriste 14 dana prije nego što isteknu i da se vrate na podrazumijevanu temu telefona, osim ako to ne plate – ali kompanija izjavljuje da će ovi novi Disney biti besplatni za Galaxy S10 i S10E (Galaxy S10 Plus ima probušenu rupu u obliku pilule i čini se da nije uključen).

PROČITAJTE JOŠ: Neki telefoni OnePlus 7 Pro imaju čudne probleme sa ekranom

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vaš prostor za reklamu

Startup podrška

Newsletter

Arhiva

Scroll Up