Select Page

The Freestyle 2nd Gen – Šta ti sve pruža prenosivi projektor

The Freestyle 2nd Gen – Šta ti sve pruža prenosivi projektor

Foto: Samsung

U eri moderne tehnologije, fenomenalnih specifikacija uređaja i beskrajnih mogućnosti koje nam donose, nemoguće je ne susresti se sa novim članom Samsung porodice – projektorom The Freestyle 2nd Gen. U pitanju je novi standard u svijetu zabave i produktivnosti, koji pruža korisnicima neograničene mogućnosti i širok spektar opcija. Zato, ukoliko želite da uživate u bioskopskom iskustvu i kristalno jasnom zvuku u toplini sopstvenog doma, ili pak stvorite ambijent po sopstvenom ukusu, The Freestyle 2nd Gen garantuje vam savršenu funkcionalnost i nevjerovatno korisničko iskustvo.

Budućnost projekcije

Zahvaljujući kompaniji Samsung, s punim pravom možemo reći da je stigla prava budućnost projekcije. Zahvaljujući kompaktnom svestranom dizajnu, Samsung The Freestyle 2nd Gen omogućava jednostavno prikazivanje sadržaja na bilo kojoj površini, bez obzira na to da li se radi o zidu prostorija unutar doma ili o spoljnom zidu. Dovoljno je postaviti The Freestyle projektor na stalak i reprodukovati omiljeni sadržaj na različite površine i to jednostavnim podešavanjem ugla. Naravno, ne ne morate brinuti o kvalitetu slike jer uređaj automatski optimizuje ekran i sliku i ispravlja iskrivljenu projekciju u zavisnosti od površine i sadržaja koji se prikazuje. Sve navedeno dokazuje da je The Freestyle 2nd Gen više od kompaktnog prenosivog projektora, a njegov inteligentni sistem projekcija donosi čisti prikaz za nevjerovatno korisničko iskustvo.

Uživaj u premijum zvuku

Osim za prikazivanje kvalitetne slike, The Freestyle 2ndGen možete iskoristiti i kao svojevrsni pametni zvučnik koji analizira muziku i prema rezultatima stvara vizuelne efekte koji se projektuju. Moćan ugrađeni zvučnik The Freestyle projektora emituje bogat zvuk u 360 stepeni za imerzivni zvuk svuda oko tebe. A osim što nam pruža brojne mogućnosti, projektorom se veoma lako upravlja i to zahvaljujući SolarCell daljinskom upravljaču koji, na osnovu solarne ćelije na svojoj zadnjoj strani, baterije puni putem apsorbovanja sunčeve svjetlosti i unutrašnjeg osvjetljenja. Sada ne morate da koristite jednokratne baterije, jer su vam na raspolaganju eco – friendly rješenja.

Smart TV doživljaj

Odlična opcija projektora je i ta što pruža mogućnost uživanja u funkcijama Samsung Smart TV-a na svom projektoru. Smart TV preko sertifikovanih OTT aplikacija i sopstvenih Samsung servisa donosi čitav svijet sadržaja. Takođe, putem mobilne veze i SmartThings aplikacije jednostavno može da reprodukuje sadržaj sa mobilnog telefona na The Freestyle 2nd Gen. Uz to, pomoću nove Tap View funkcije potrebno je samo da se pametnim telefonom dodirne The Freestyle 2nd Gen i sadržaj će se lako preslikati na ekran.

Stvorite ambijent po sopstvenom ukusu

Ovaj Samsung uređaj donosi nam i ambijentalni način rada. Na osnovu te funkcije koju pruža svim ljubiteljima moderne tehnologije, projektor omogućava širok izbor osvjetljenja, prizme, scene ili projekcije neke od vlastitih fotografija kako bi prostor bio uređen baš na način na koji to korisnik želi.

Prepoznat kvalitet

Da je ovaj projektor uređaj koji spaja lijepo i korisno, dokazuje i nagrada Trusted Reviews koju je dobio zbog svoje funkcionalnosti i jednostavnog korišćenja.

Sada svi imaju priliku da kod kuće uživaju u sadržaju na velikom, „bioskopskom“ ekranu, a detaljnije informacije o Samsung Freestyle 2nd Gen projektoru pročitajte na LINKU.

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PARTNERI

Arhiva

July 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031