Select Page

Samsung Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G: Fantastično iskustvo za sve!

<strong><em>Samsung Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G: Fantastično iskustvo za sve!</em></strong>

Foto: Samsung

Uz svjetliji ekran, naprednije kamere i duže trajanje baterije u odnosu na prošle modele, nova Galaxy A serija nudi vrhunsku mobilnu tehnologiju

Podgorica, 15. mart 2023 – Samsung Electronics zvanično je predstavio modele Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G, dva inovativna pametna telefona, koji unapređuju posvećenost kompanije u dizajniranju fantastičnih mobilnih iskustava. Novi modeli popularne Galaxy A serije omogući će korisnicima da prave stabilne i čiste video snimke, da vide jasno čak i pri jakom osvetljenju i više se bave onim što vole uz bateriju koja traje duže od dva dana.

„Vrhunsko mobilno iskustvo postaje sve važnije za svakodnevni život“, izjavio je TM Roh, predsjednik i rukovodilac Odjeljenja za Mobilno Iskustvo u kompaniji Samsung Electronics.  „Uz stalna poboljšanja Galaxy A serije, vodimo računa da veći broj ljudi širom svijeta može pristupiti našim transformišućim inovacijama.“

Pravite nevjerovatne dnevne i noćne fotografije, unaprijeđene kreativnim alatima za uređivanje

Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G daju savršene slike visokog kvaliteta čak i u uslovima jakog osvetljenja zahvaljujući vodećim Samsung Galaxy Nightography i VI funkcijama. Bilo da želite da napravite savršen selfi ili se povežete preko superkvalitetnih video poziva, Galaxy A54 nudi nevjerovatne detalje zahvaljujući 32MP prednjoj kameri.

Novi pametni telefoni prave video snimke impresivne jasnoće, bez zamagljenja, uz unaprijeđenu optičku stabilizaciju slike (OIS) i video digitalnu stabilizaciju slike (VDIS). Čak i ako im ruke nisu stabilne ili snimaju u pokretu, korisnici mogu da budu sigurni da će napraviti nevjerovatan sadržaj. Za avanture kada padne noć i u uslovima slabog osvetljenja, Noćni režim rada pomaže korisnicima da snime više detalja širenjem veličine piksela kamere.

Prvi put na najnovijim uređajima Galaxy A serije, korisnici sada mogu lakše ukloniti neželjene sijenke i odsjaje zahvaljujući unapređenim alatima za uređivanje.

Doživite nevjerovatne performanse uz živopisan ekran, brz 5G i bateriju koja dugo traje

Oba uređaja se odlikuju imerzivnim Super AMOLED ekranima od 6,4 inča na modelu Galaxy A54 5G i 6,6 inča[3] na modelu Galaxy A34 5G. Oba ekrana su unaprijeđena za savršenu vidljivost napolju, čak i na jakoj sunčevoj svjetlosti. Uz unapređen Vision Booster i stopu osvježavanja od 120 Hz, ovi ekrani su vjerni pratioci korisnika pri promjeni uslova osvetljenja.

Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G takođe garantuju čak četiri generacije OS ažuriranja i pet godina ažuriranja bezbjednosnih funkcija. Ove funkcije omogućavaju korisnicima da pristupe najnovijim softverima i bezbjednosti radi maksimalnog vijeka korišćenja pametnog telefona.

Ostanite povezani bez narušavanja sigurnosti

Poboljšana mobilna iskustva oslanjaju se na napredne sigurnosne funkcije. Samsung Knox omogućava da se podaci čuvaju pod ključem uz mobilnu bezbjednost visokog nivoa. Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G korisnicima daju pristup tabli za bezbjednost i privatnost, preko koje lako može da se vidi kako aplikacije prate podatke i koja omogućava jednostavne načine da se zaustavi neželjeno prikupljanje podataka. Kada korisnici žele da podijele važne fajlove koji sadrže osjetljive ili lične informacije na najvišem nivou privatnosti i kontrole, tu je funkcija Private Share. Ona omogućava dijeljenje fajlova samo sa naznačenim primaocima u ograničenom vremenu i bez mogućnosti pravljenja skrinšotova.

Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G su takođe kompatibilni sa Samsung Galaxy ekosistemom za savršenu povezanost između uređaja. Korisnici mogu da dobiju 100GB prostora na Cloudu i jednostavno kopirati fotografije na OneDrive tokom besplatnog probnog perioda od šest mjeseci za Microsoft 365 Basic  aplikaciju koja je dostupna na Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G.

Dostupnost

Galaxy A54 5G će biti dostupan u četiri boje – crna, bijela, svijetlo zelena i svijetlo ljubičasta. Galaxy A34 5G će biti dostupan u četiri boje: crna, srebrna, svijetlo zelena i svijetlo ljubičasta. Oba uređaja će biti dostupna u Crnoj Gori krajem marta po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 489, 00 EUR za Galaxy A54 5G i po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 389,00 EUR za Galaxy 34 5G.

PROČITAJTE JOŠ: Ažuriranje aplikacije SmartThings na Galaxy Watch5 i Watch4 serijama satova nudi pametniju kontrolu doma

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PARTNERI

Arhiva

June 2024
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930