Advertisement

Select Page

Microsoftov Pro Intelli miš vraća se kao moderni miš za igranje

Microsoftov Pro Intelli miš vraća se kao moderni miš za igranje

Foto: Microsoft


Microsoft je predstavio klasični Intelli Explorer miš još 2017. godine, a sada će ići korak dalje sa novim Pro Intelli izdanjem. Ima isti dizajn kao klasični Intelli miš koji je postao statusni simbol, ali je sada usmjeren ka igranju. Microsoft je nadogradio senzor za praćenje u odnosu na model 2017, poboljšano kretanje i dodao teksturirani završetak uz pleteni kabl.

Ovo bi trebalo da znači da se dugmad osjećaju bolje kada igrate igre sa Pro Intelli mišom, a Microsoft čak dozvoljava igračima da prilagođavaju boju zadnjeg svijetla tako da odgovara njihovoj tastaturi ili drugom dodatku. Microsoft takođe nudi crno-bijele verzije. Senzor podržava do 16.000 DPI i frekvenciju osvježavanja od 12.000 fps, a možete koristiti Microsoftov softver za miš i tastaturu da biste podesili dugmad za remapovanje i brzo prilagodili DPI.

Microsoftov Pro Intelli izdanje prvi put je debitovalo u Kini krajem prošle godine i sada se probija do američkih prodavnica. Dok je klasični Intelli miš dostupan za $ 39.99( oko 35 eura), ovaj novi Pro Intelli miš će debitovati kasnije ovog mjeseca po cijeni od $ 59.99( oko 53eura).

PROČITAJTE JOŠ: Samsung predstavio pametne Disney i Pixar pozadine za Galaxy S10

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vaš prostor za reklamu

Startup podrška

Newsletter

Arhiva

Scroll Up