Select Page

Samsung 2021 The Wall od sada dostupan i u Crnoj Gori

Samsung 2021 The Wall od sada dostupan i u Crnoj Gori

Foto: Samsung


Podgorica, 24. jul 2021. – Kompanija Samsung Electronics predstavila je novi model svog poslovnog višestrukog displeja The Wall na globalnom nivou. Sa novom AI tehnologijom procesuiranja prikaza, većom brzinom osvježavanja ekrana od 120 Hz te svestranim mogućnostima za postavljanje u prostoru i interijeru, ovogodišnji The Wall ponovno definiše tehnologiju prikaza dajući kompanijama neograničenu fleksibilnost za prikazivanje sadržaja.

“Samsung je posvećen stvaranju najinovativnijih displeja za poslovne korisnike, pogotovo za one koji se bave izradom videozapisa, kao i vođenjem brendova. Novi 2021 The Wall naš je najnapredniji i najsvestraniji displej do sada, pružajući kompanijama potpunu kontrolu u stvaranju ličnog poslovnog ambijenta”, izjavio je Hyesung Ha, viši potpredsjednik Sektora za vizuelno poslovanje, Samsung Electronics.

Novi The Wall dolazi s inovativnim Micro AI procesorom koji analizira i optimizuje svaki kadar videozapisa kako bi se omogućio najveći mogući kvalitet prikaza. S mogućnošću korišćenja do 16 različitih modela neuronskih mreža, od kojih je svaki osposobljen za AI nadogradnju i Deep Learning tehnologiju, Micro AI procesor može optimizovati kvalitet slike do 8K rezolucije gdje povećava kontrast i uklanja smetnje.  

Black Seal tehnologija na The Wallu pokriva displej na ujednačen način, stvarajući savršeno platno za prikaz čistijih koncentracija crne boje s pojačanom dubinom, pružajući neuporediv kontrast i besprekorne detalje. S maksimalnom svjetlinom od 1600 nita, The Wall pruža kristalno jasan prikaz koji se ističe čak i u svijetlim prostornim okruženjima. Tehnologija Ultra Chroma stvara uže spektakularne dužine koje generišu boje u RGB spektru koje su dvostruko čišće i preciznije od standardnih LED dioda. Svaka LED dioda sada je do 40% manja u odnosu sa modelom iz prethodne godine, čime se povećava čisto crni razmak između piksela za poboljšanu ujednačenost boja i veći kontrast slike.

Ovogodišnji model lakše je postaviti u prostoru zahvaljujući novim bežičnim priključcima i sveukupnim dizajnom bez okvira, što rezultira upola manjom dubinom kućišta. Koristeći se modularnom tehnologijom, The Wall se može instalirati u različitim položajima, uključujući konkavni, konveksni, stropni, viseći, nagnuti i L-tip. Osim toga, korisnici prilagođavaju displej samo jednom po kućištu sa Factory Seam Adjustment tehnologijom, čime se štedi na vremenu.

Model iz 2021. pruža najdetaljniju sliku do sada s prvom 8K rezolucijom u industriji, brzinom osvježavanja od 120Hz kao i jednostavnom 8K reprodukcijom sadržaja. The Wall se može konfigurisati vodoravno za svjetlinu do 16K sa rasporedom od 15.360 x 2.160 piksela,  gdje njegov veliki dispej mjeri preko 1.000 inča, čineći ga potpuno obimnim platnom za prikazivanje sadržaja.

The Wall dolazi s Micro HDR i Micro Motion karakteristikama koje sadrže 20-bitnu mogućnost procesuiranja za pružanje stalnog kvaliteta slike za nesmetan prikaz sadržaja, bez obzira na lokaciju. Displej takođe uključuje četiri picture-to-picture ekrana (PBP), koji omogućavaju četiri različita izvora sadržaja, koji se mogu istovremeno prikazivati u 4K rezoluciji.

Svi elementi The Walla isporučuju se s najvećim stepenom sigurnosti. TÜV Rheinland je The Wallu dodijelio sertifikat za karakteristike koje se prilagođavaju očima i minimalizuju emisiju plavog svjetla, dok sertifikat EMC klase B minimalizuje elektromagnetne talase za sigurno korišćenje uređaja ne samo u okviru poslovnih prostora, nego i u vlastita četiri zida.

Samsung 2021 The Wall dostupan je sada na odabranim tržištima širom svijeta. Za više informacija posjetite: https://displaysolutions.samsung.com/the-wall 

PROČITAJTE JOŠ: Galaxy Unpacked: Spremite se za otkrivanje

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PARTNERI

Startup podrška

Newsletter

Arhiva

September 2021
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930