Select Page

Pratite BIZIT 2020 Online

Pratite BIZIT 2020 Online

Foto: BIZIT


Sedmu godinu za redom BIZIT konferencija okuplja najznačajnija imena domaće IT scene. Po prvi put u hibridnom izdanju, u Klubu poslanika u Beogradu 4. i 5. novembra, odnosno zahvaljujući online tehnologijama gdje god se nalazili, publika će moći da sazna sve o savremenim poslovnim rješenjima, izazovima, daljim smjernicama razvoja, kao i da prisustvuje panel diskusijama o aktuelnim temama.

BIZIT, sedmi put

Kao i svake godine, očekuje nas niz interesantnih predavanja, tematskih radionica, razgovora o temama i izazovima koji su trenutno u fokusu. Eminentni predavači poput prof. dr. Dejana Šoškića, Vasilija Kodžopeljića, Nataše Kovačević, Slobodana Stankovića i mnogih drugih će govoriti o temama koje “muče” domaći IT biznis, a biće i priče o razvoju telekomunikacija, kako YouTube koristiti kao biznis platformu i tako dalje.

Ove godine na BIZIT-u održaće se čak četiri panela. Svakako će najviše pažnje privući centralni panel u kom će se govoriti o učenju na daljinu, radu od kuće, kako se mjeri efikasnost i produktivnost pri radu sa udaljene lokacije kao i o raznim servisima koji olakšavaju rad na daljinu. Učesnici ovog panela među kojima će biti predstavnici velikih kompanija koji su se uspešno transformisali i oni koji imaju rješenja za remote rad i to Prof. dr Milo Tomašević dekan, ETF Beograd, Zoran Labrović Head of Testing, Endava; Vladimir Marković Digital Transformation Manager, Comtrade System Integration; Katarina Marković HR direktor, Roaming Grupa, Nikola Rokvić Muzičar, CEO & co-founder, YouBox i moderator Jasmina Nikolić CEO Agile Humans.

Sva dostupna mjesta u Klubu poslanika su zauzeta, ali će svi zainteresovani moći da prate ovogodišnji BIZIT online, putem live stream-a. Pored ove opcije, koja je potpuno besplatna, omogućeno je i prijavljivanje koje donosi razne mogućnosti: učestvovanje u live chat-u gde će moći da se postavljaju pitanja svim predavačima i panelistima (moderator chat-a će biti glumica Anja Mit), učestvovanje u nagradnoj igri itd. Svi koji se jave za akreditaciju dobiće parametre za prijavu i uputstvo za pristup. Prijava je moguća putem ove stranice.

Detaljnu agenda za oba konferencijska dana možete pronaći na ovom linku.

PROČITAJTE JOŠ: BIZIT 2020: Rad i školovanje u doba nove realnosti

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PARTNERI

Startup podrška

Newsletter

Arhiva

Scroll Up