Advertisement

Select Page

Prvi pogled na Samsung Galaxy S11 smart telefon

Prvi pogled na Samsung Galaxy S11 smart telefon

Foto: liveatpc.com


Prvi veliki vodeći pametni telefon koji će se predstaviti sljedeće godine biće Samsungov Galaxy S11. Sa poboljšanjima vezanih za ekran, kamere i sami dizajn, S11 će ostaviti snažan utisak definitivno. Timovi kompanije Lets Go Digital i Concept Creator sakupili su najnovije detalje o Galaxy S11 kako bi sastavili slike i video prikaze potencijalnog S11 dizajna.

Izgleda da će Samsung ponovo lansirati tri vodeća mobilna telefona; standardni Galaxy S11, manji Galaxy S11e i veći Galaxy S11 Plus. Sa porastom 5G umrežavanja očekujte da će se svaki od njih naći u 4G i 5G opcijama.

Najizraženije u prikazivanju je fokusiranost na snimanje kao ključni strateški dio uređaja. Kamera okrenuta prema naprijed koristiće “rupu” koja postavlja selfie kameru na vrhu ekrana, dok će zadnjim dijelom S11 dominirati ostrvo sočiva i senzora.

Izgleda da Samsung nastavlja sa najnovijim tehnologijama vezanih za ekran uređaja. Ekran Infiniti-O trebao bi da nudi promjenljivu brzinu osvježavanja do 120Hz, koristi Dinamic AMOLED za bolji vijek baterije i intenzivnijih boja, kao i novu verziju ultrazvučnog senzora otiska prsta od kompanije Qualcomm.

Render najvjerovatnijeg izgleda:

PROČITAJTE JOŠ: Istraživači su prevarili kineske terminale za prepoznavanje lica sa maskom

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PARTNERI

Startup podrška

Newsletter

Arhiva

Scroll Up