Advertisement

Select Page

Počinje zvanična prodaja: od sjutra Samsung Galaxy S20 serija dostupna i u Crnoj Gori

Počinje zvanična prodaja: od sjutra Samsung Galaxy S20 serija dostupna i u Crnoj Gori

Foto: Samsung


Podgorica, 12. mart 2020. godine –Kompanija Samsung Electronics Co., Ltd. je nakon događaja za domaću javnost objavila i početak zvanične prodaje tri nova flegšip telefona iz Galaxy S20 serije u Crnoj Gori. Prodaja počinje sjutra, 13. marta, po preporučenim maloprodajnim cijenama od  919 EUR za Galaxy S20, 1.029 EUR za Galaxy S20+ i 1.379 EUR za Galaxy S20 Ultra.

Potpuno novi dizajn kamere, kombinovan sa vještačkom inteligencijom sa najvećim Samsung senzorom do sada, korisnicima će omogućiti za naprave fotografije savršenog kvaliteta. Galaxy S20 i S20+ dolaze sa kamerom od 12MP Dual Pixel tehnologije, dok S20 Ultra ima kameru od čak 108 MP, uz mogućnost uveličavanja Space Zoom-om do 100 puta, pri čemu fotografije zadržavaju visoki kvalitet. Korisnici mogu da prave realistične snimke u 8K rezoluciji, pa čak i video materijal napravljen u nestabilnim uslovima izgleda kao da je nastao uz pomoć profesionalne akcione kamere.

Galaxy S20 seriju odlikuju dobro poznate performanse i mogućnosti koje se odnose na kameru, ekran, bateriju i sigurnost. Samsung Knox bezbjedonosni sistem štiti korisnike i njihove uređaje, primajući mjesečne i kvartalne izvještaje o sigurnosti. Omogućen je i pristup više od 5.000 Samsung ili partnerskih proizvoda, putem SmartThings aplikacije.


Galaxy S20 biće dostupan u kosmičko sivoj, nebesko plavoj i nebesko roze boji, S20+ u kosmičko sivoj, nebesko plavoj i kosmičko crnoj, dok će S20 Ultra biti dostupan u kosmičko sivoj i kosmičko crnoj boji.

Više informacija o Galaxy S20 seriji potražite na: https://www.samsung.com/rs/offer/galaxy-s20-mne/

O kompaniji Samsung Electronics Co., Ltd.

Svojim idejama i tehnologijom Samsung inspiriše svijet i oblikuje budućnost. Kompanija postavlja standarde u oblasti TV aparata, smartfona, nosivih uređaja, tableta i digitalnih kućnih uređaja, mrežnih i LSI sistema, memorije i LED tehnologija. Za dodatne informacije i vijesti, posjetite news.samsung.com.

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vaš prostor za reklamu

Startup podrška

Newsletter

Arhiva

Scroll Up