Select Page

Novi uređaji za Samsung pametnu kuhinju sada su dostupni i u Crnoj Gori

Novi uređaji za Samsung pametnu kuhinju sada su dostupni i u Crnoj Gori

Foto: Samsung

Podgorica – 7.  oktobar  2022. – Kompanija Samsung Electronics predstavila je ovogodišnju kolekciju proizvoda koji dodatno poboljšavaju iskustvo života kod kuće. Riječ je o novoj Bespoke liniji, koja će omogućiti cjelovitu kuhinju visokih performansi. Novi uređaji sada su dostupni i crnogorskim kupcima koji žele zdravo i pametno kuvanje, a istovremeno uštedjeti vrijeme i energiju za pripremu izvrsne hrane.

Bespoke AI™ Oven pećnica

Nova Bespoke AI™ pećnica donosi razne inteligentne funkcije koje kuvanje čine zdravim – omogućujući korisnicima da pripreme hranu koja je dobra i za nepce i za tijelo. Uz samu pripremu vezana je i zdrava hrana, a u prvom je planu kuvanje na pari. Opremljena je raznim funkcijama kuvanja na pari za pripremu hranjivih i ukusnih jela. Prirodna para omogućava korisnicima postizanje hrskavijih i nježnijih ukusa s vlažnom unutrašnjošću i hrskavom spoljašnjošću.

Pećnica Bespoke AI™ takođe ima funkciju Dual Cook Steam koja kombinuje gornju i donju zonu s jednostavnom tehnologijom kuvanja na pari te Dual Cook Flex opciju bez pare tako da korisnici mogu uštedjeti vrijeme i energiju kuvajući različita jela na različitim postavkama u isto vrijeme. Air Fry karakteristika kombinacija je posebne posude i kruženja vrućeg vazduha koji obavija jelo sa svih strana i pruža idealan način za pripremu prženih krompirića, kroketa ili povrća uz minimalno masnoće, a postojanu hrskavost. Za one kojima je pak prženje na zadnjem mjestu, nova Bespoke AI™ pećnica opremljena je i Air Sous Vide tehnologijom koja precizno prepoznaje temperaturu u svakom dijelu unutrašnjosti pećnice, održavajući temperaturu ujednačenom dugo vremena za postojanu mekoću i sočnost bez isušivanja.

Ovu prostranu pećnicu karakteriše zapremnina od čak 76 litara i energetska učinkovitost A+ razreda, dok mogućnosti pirolitičkog i katalitičkog čišćenja održavanje higijene pećnice čine lakim i efikasnim.

Za Crnu Goru dostupna je po preporičenoj maloprodajnoj cijeni 1,830 eura.

Kombinovana pećnica s mikrotalasnom

Ove vrste pećnica savršene su za kombinovanje, jer to nije samo konvekcijska pećnica, već nudi brže i ravnomjernije kuvanje i zagrijavanje hrane. Zbog manjeg LCD ekrana, uređaj ćete koristiti brže i lakše, a zavisno od Vaših želja, uređaj će već pripremiti programe koji Vama odgovaraju. Kuvanjem s manje ulja moći ćete uživati ​​i u ručku iz pećnice. Pomoću posebne ladice s kruženjem vrućeg vazduha i Air Fry tehnologije možete pržiti čak i bez friteze. Idealan način za pripremu pomfrita, kroketa, pa čak i povrća, jer uklanja višak masnoće, ali sve ostaje hrskavo i smeđe spolja, a sočno iznutra. S funkcijom mikrotalasne pećnice s kuvalom na paru možete pripremati sočna jela na pari jer zadržava vlagu i ne isušuje hranu.

Preporučena maloprodajna cijena u Crnoj Gori je 1.279 eura.

Indukcijska ploča za kuvanje

Često vam nedostaje prostora za posuđe tokom kuvanja? Samsung ploča za kuvanje se prilagođava vašim potrebama jer ima dodatni prostor za posuđe Flex Zone Plus. Dodatni prostor nudi mogućnost prilagođavanja različitim oblicima posuda i posuđa. Pločom za kuvanje možete upravljati i putem pametnog telefona jer se lako spaja na WiFi mrežu, a uz pomoć Smart Things aplikacije imate potpunu kontrolu nad događanjima na šporetu, čak i ako ste u drugoj prostoriji. Također se automatski povezuje s aspiratorom i tako koordiniše njihovu interakciju. Aspiratorommožete istovremeno upravljati pomoću tipki na ploči za kuvanje.

Ploče za kuvanje obično zauzimaju dosta prostora, ali nova Samsung indukcijska ploča za kuvanje karakteristična je po svojem Slim Fit dizajnu, što znači da ćete ispod nje imati veću ladicu za čuvanje. Panel odgovara širokom rasponu radnih površina, bez obzira na njihovu debljinu.

Preporučena maloprodajna cijena je 809 eura.

Pametno kuvanje

Sva tri uređaja pružaju pametno iskustvo kuvanja povezivanjem s uslugom SmartThings Cooking koja se takođe može sinhronizovati sa Samsung Health aplikacijom, koji prati korisnikove ciljeve broja kalorija i potrošnju te preporučuje recepte skladno postavljenim ciljevima. Brojanje kalorija i zdravo kuvanje postalo je lakše s ovom novom karakteristikom. SmartThings Cooking, koji štedi vrijeme i olakšava kuvanje. Razumijevajući vaše potrebe, preporučuje personalizovane recepte i izrađuje sedmične planove ishrane. Takođe nudi vođeno iskustvo kuvanja i olakšava kupovinu namirnica, a svi su uređaji povezani i na WiFi mrežu, što će dodatno olakšati pripremu jela.

PROČITAJTE JOŠ: Samsung Galaxy Z Fold4 ili Flip4: Kojem timu pripadate?

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PARTNERI

Arhiva

March 2023
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031