Select Page

Pametni domovi kao naša sadašnjost i budućnost

Pametni domovi kao naša sadašnjost i budućnost

Foto: Samsung


Virtuelni događaj Bespoke Home 2021, na kojem će kompanija Samsung Electronics predstaviti najnovije inovacije za pametne domove sa fleksibilnim i inovativnim mogućnostima, održaće se 11. maja u 16 časova. Među uređajima koji će biti predstavljeni, Samsung je najavio najnoviju Bespoke seriju kućnih aparata i usluga, kao i  ekspanziju poznatih Bespoke frižidera na tržište različitih regija, uključujući Sjevernu Ameriku i Evropu.

„Veoma smo uzbuđeni što ćemo korisnicima pokazati moderan dizajn, fleksibilne mogućnosti i pametne opcije za povezivanje unutar naše vizije Bespoke pametnog doma. Na događaju ćemo predstaviti postojeće kućne aparate sa proširenim mogućnostima, kao i potpuno nove proizvode i usluge. Dodatno, jedva čekamo da sa njima podijelimo i našu istrajnost prema ciljevima globalne održivosti i ekologije – svijet se toliko promijenio tokom prošle godine i sada je došlo vrijeme da se i kućni aparati u potpunosti prilagode novom normalnom”, izjavio je JaeSung Lee, predsjednik i direktor odjeljenja za kućne aparate u kompaniji Samsung Electronics.

Filozofija pametnog doma koji pokreću novi Bespoke kućni aparati čine prilagodljiva i fleksibilna rešenja koja će lako odgovoriti na potrebe svačijeg životnog stila. Kako su domovi korisnika postali ujedno i njihove kancelarije, teretane i učionice, nova Bespoke pametna rešenja omogućavaju maksimalnu personalizaciju ličnog prostora, kombinujući funkcionalnost sa besprekornim uklapanjem u enterijer. Neke od tehnologija koje će pokretati ove uređaje uključuju SmartThings platformu, kao i unaprijeđeni sistem vještačke inteligencije koji će korisnicima davati savjete u svakodnevnim kućnim poslovima, poput pripreme obroka ili organizacije ormana.

Dodatno, Samsung je veliki fokus na ovom događaju stavio i na stvaranje tehnologija koje omogućavaju veću održivost. Kroz smanjenje otpada i energetske potrošnje, Samsung je istrajan u pružanju dugotrajnijih, energetski-efikasnih proizvoda koji zajedno sa korisnicima smanjuju globalno zagađenje.

Pratite Bespoke Home 2021 događaj putem globalnog Samsung YouTube kanala ili zvanične Samsung web stranice, kao i putem Newsroom.samsung.com

PROČITAJTE JOŠ: Počinje prodaja Samsung Neo QLED 2021 televizora u Crnoj Gori

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PARTNERI

Startup podrška

Newsletter

Arhiva

Scroll Up