Advertisement

Select Page

Nubia ugradila ventilator za hlađenje u svom najnovijem pametnom telefonu

Nubia ugradila ventilator za hlađenje u svom najnovijem pametnom telefonu

Foto: NDTV Gadgets


Godinu dana nakon što je Nubia objavila svoj originalni Red Magic telefon, i manje od šest mjeseci nakon objavljivanja Red Magic 2, kompanija se vratila sa još jednim pametnim telefonom nazvanim Red Magic 3. Velika promjena za treću generaciju Red Magic telefona su hlađenje, koje uparuje rashladne tečnosti sa unutrašnjim “turbo ventilatorom”, za koji Nubia tvrdi da je prva industrija.

Hlađenje je u prošlosti bilo bolno mjesto za pametne telefone fokusirane na igre. Razer phone 2 imao je neugodnu naviku da bude prilično topao pod opterećenjem, dok ste morali da koristite eksterni clip-on ventilator da biste aktivno hladili Asus ROG telefon. Navodno, ugrađeni ventilator Magic 3 treba da riješi oba problema.

Specifikacije telefona takođe se mogu porediti sa drugim igračkim uređajima. Magic 3 je opremljen Qualcomm Snapdragon 855, sa maksimalno 12GB RAM-a, i 256GB ugrađene memorije. Za igranje posebno, postoji par kapacitivnih dugmadi sa strane uređaja. Njegova baterija od 5.000mAh bi trebalo da pomogne kod pokrećanja intenzivnih igara tokom dužeg vremenskog perioda, i može se brzo napuniti sa 27W snage.

Spolja, Magic 3 ima jednu kameru od 48 megapiksela na zadnjoj strani i 16-megapikselnu kameru na prednjoj strani. 6,65-inčni AMOLED ekran ima FHD + rezoluciju, frekvenciju osvježavanja od 90 Hz i podršku za HDR. Tu je i priključak za slušalice.

Nubia Red Magic 3 će biti dostupna u Kini počevši od 3. maja za 2899 juana (oko 385 eura), a kasnije će biti objavljena u zemljama, uključujući SAD, Veliku Britaniju i Kanadu, gdje cijena još nije objavljena. Crne Gore nema na spisku dostupnih zemalja, tako da ćete svoj primjerak morati potražiti negdje van.

POGLEDAJTE JOŠ: Google zabranjuje razvoj aplikacija za lažne klikove

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PARTNERI

Startup podrška

Newsletter

Arhiva

Scroll Up