Select Page

Novi trejler za TV seriju The Witcher potvrdio je datum objavljivanja

Novi trejler za TV seriju The Witcher potvrdio je datum objavljivanja

Foto: Netflix


Netflixova nova TV serija The Witcher, zasnovana na mega popularnim romanima Andžeja Sapkovskog, startovaće 20. decembra, kako je navedeno u novom trejleru.

Ovo je drugi trejler za dugo očekivanu Netflixovu seriju, nakon kratkog pregleda emisije prošlog ljeta na San Diego Comic-Con. Uglavnom naglašava Geraltov odnos sa drugim likovima u seriji, ali prikazuje i neke nove i intenzivne akcione scene.

Svoju kompletnu inspiraciju ova serija uzima iz knjiga Sapkovskog umjesto iz nevjerovatno popularne RPG igre koju je objavio CD Project Red.


Lauren Schmidt Hissrich, koja prati seriju i najpoznatija je po svom radu na Umbrella Academy i The Defenders, rekla je za Entertainment Weekly u julu da njena serija namjerno odskače od video igara. “Oni su otišli ​​u jednom pravcu, mi zapravo moramo ići u drugi”, rekla je Hissrich. “Mi nekako držimo blizu grudi ono što radimo u prvoj sezoni.”

Nisu samo video igre i TV serije inspiraciju pronašle u The Witcher. Tu je i niz društvenih igara, pa čak i igra trgovačkih kartica. Svi oni u različitoj mjeri ubacuju originalne priče Sapkovskog.

PROČITAJTE JOŠ: TV serija “Gospodar prstenova”: Poziv za vojnike “iz Srednje Zemlje”, seljane i zlikovce

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PARTNERI

Startup podrška

Newsletter

Arhiva

Scroll Up