Advertisement

Select Page

Navedene OnePlus 7 slike otkrivaju pop-up kameru

Navedene OnePlus 7 slike otkrivaju pop-up kameru

Foto: Slashleaks


OnePlus se možda već udaljava od teardrop-a na OnePlus 6T za sljedeći vodeći telefon kompanije. Fotografija postavljena na Weibo (i ponovo objavljena od strane Slashleaksa) prikazuje ekran sa tankim okvirom koji se okreće oko njega i nema naznake da se vidi. Izgleda da je pop-up kamera vidljiva u gornjem lijvom uglu, tako da izgleda da je OnePlus izabrao taj pristup umjesto kliznog mehanizma za cijeli telefon.

Teško je procijeniti autentičnost slike jer je prilično mračna, ali se slaže sa renderovima koje je stvorio OnLeaks. Da li će motorizovana pop-up kamera uticati na dugoročnu izdržljivost OnePlus 7 ili povećati cijenu telefonske linije koja svake godine postaje sve skuplja? Nadam se da je odgovor na oba pitanja ne, ali kako Gizmodo primjećuje, ovo je manje tradicionalan i rizičniji dizajn od zadnjih nekoliko OnePlus telefona.

Foto: OneLeaks

OnePlus je već izjavio da OnePlus 7 neće nuditi bežično punjenje, jednu od posljednjih preostalih karakteristika koje kompanija nastavlja da ignoriše. Izvršni direktor Pete Lau tvrdi da je bežično punjenje “daleko inferiornije” od OnePlusovih brzina žičanog punjenja, koje su neke od najbržih na svakom telefonu.

Prema SlashGear-u, OnePlus 7 će imati 6.5-inčni OLED ekran sa čitačem otisaka prstiju na ekranu, a na poleđini će biti tri kamere (uključujući 3D senzor vremena). Prikazivanje takođe pokazuje prekidač za obavještavanje o potpisu kompanije, USB-C i malu slušalicu iznad prednjeg displeja.

OnePlus 6T je bio prvi OnePlus telefon koji je prodao veliki američki telekomunikacioni gigant (T-Mobile) i prvi koji je nudio podršku za Verizonovu mrežu. Nejasno je tačno kada će biti objavljen OnePlus 7, ali 6 je predstavljen prošlog maja. Na osnovu uobičajene prakse, trebalo bi da ga vidimo u narednih nekoliko mjeseci sa OnePlus 7T koji će uslijediti kasnije tokom godine.

POGLEDAJTE JOŠ: Ultimate Ears Studio vam omogućava da prilagodite svoj UE Boom 3 zvučnik

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vaš prostor za reklamu

Startup podrška

Newsletter

Arhiva

Scroll Up