Select Page

Samsung Electronics uvodi Bespoke Infinite Line: Novi frižider sa vertikalnom podjelom kombinuje vanvremenski dizajn i savršene performanse

Samsung Electronics uvodi Bespoke Infinite Line: <strong>Novi frižider sa vertikalnom podjelom kombinuje vanvremenski dizajn i savršene performanse</strong>

Foto: Samsung

Novi Bespoke Infinite Line frižider kombinuje visokokvalitetne materijale, korisne funkcije i fleksibilne opcije odlaganja kako bi se savršeno uklopio u vaš način života

Podgorica, 9. januar 2023 – Kompanija Samsung Electronics najavila je danas globalno lansiranje Bespoke Infinite Line frižidera na odabranim tržištima širom svijeta. Bespoke Infinite Line frižider će se do kraja godine proširiti na globalnom tržištu, uključujući UK, Njemačku, Italiju, Francusku, zemlje Beneluksa, kao i Meksiko, Tajland i Australiju.

Novi Samsung vrhunski ugradni frižider je u ponudi sa izborom frižidera, zamrzivača ili vinskom vitrinom i odlikuje se vanvremenskim, modularnim dizajnom koji se savršeno uklapa u svaki enterijer. Jednostavnih linija, napravljen od visokokvalitetnih materijala i sa funkcijama koje znatno olakšavaju odlaganje hrane, Bespoke Infinite Line frizider dodaje kuhinji vrijednost koja traje.

„Svako proširenje Bespoke linije donosi nove prednosti prilagođavanja iskustva većem broju korisnika“, izjavio je Džun Hua Li, izvršni potpredsjednik i direktor iskustva korisnika u segmentu digitalnih kućnih aparata u kompaniji Samsung Electronics. „Zahvaljujući kombinaciji visokokvalitetnih materijala i modularnog dizajna, Bespoke Infinite Line frižider uvodi prepoznatljivu prilagodljivost Bespoke linije u u premijum sektor kućnih aparata i nudi savršenu mješavinu stila i performansi.“

Neprolazni dizajn koji unapređuje svaku kuhinju

Bespoke Infinite Line frižider donosi neprolaznu estetiku, odražava najnovije trendove i napravljen je da traje. Poznata kao Infinite Design, nova estetika se ističe savršenim izgledom, izdržljivim materijalima, vrhunskom završnom obradom i elegantnim detaljima.

Kao Bespoke frižider, Bespoke Infinite Line frižider prirodno ima modularni dizajn koji se može prilagoditi i kombinovati u skladu sa potrebama korisnika. Infinite Design pruža dodatnu raznovrsnost jer garantuje da će frižider ostati moderan bez obzira kako se potrebe korisnika mijenjaju. Jednostavnih linija i glatke površine, sivo-bež boje i sa elegantnim ivicama u boji starog zlata, Bespoke Infinite Line frižider se ističe u svakom enterijeru i nikada ne izlazi iz mode.

Spoljašnost frižidera je napravljena od premijum aluminijuma koji je otporniji na udarce i ogrebotine i omogućava lako uklanjanje mrlja i fleka. Unutrašnjost je svijetla i dodatno unapređena crnom metalnom pločom za hlađenje i dubinskim osvjetljenjem – karakteristikama koje odražavaju elegantnu ravnotežu forme i funkcije ovog frižidera.

Crna metalna ploča za hlađenje na cijevi i vratima stvara osjećaj dubine radi istinski vrhunskog izgleda, ali i duže čuva svježinu hrane jer brzo nadoknađuje gubitak usljed toplote. Dubinsko osvjetljenje na okviru i policama unapređuje estetiku i korisnicima omogućava jasan pregled svakog kutka frižidera. Prostrana unutrašnjost očarava svojim izgledom. Frižider i zamrzivač imaju kombinovani kapacitet od 805 litara, dok vinska vitrina nudi prostor za čak 101 bocu.

Podizanje ljestvice kad je riječ o pogodnostima korišćenja

Da bi korisnicima ponudio iskustvo koje je u većem skladu sa načinom života danas , Bespoke Infinite Line dolazi sa funkcijama za maksimalnu pogodnost korišćenja. Ove tehnologije zajedno pružaju trenutni pristup hrani i osvježenjima za više nego izuzetno korisničko iskustvo.

Nova vrata koja se automatski otvaraju imaju senzor sa strane koji ih jednim dodirom trenutno otvara. Na taj način korisnici mogu lako da pristupe frižideru i kad su im ruke pune namirnica ili ljepljive od pripremanja hrane. Senzor ugrađen u vrata znači da nema ručke koja smeta, a njihov moderan i jednostavan izgled odražava potražnju savremenih kupaca za što praktičnijim dizajnom.

Posuda za vodu sa automatskim punjenjem koja može da se pere u mašini za sudove i ne sadrži BPA omogućava lak pristup osvježavajućoj hladnoj filtriranoj vodi u svakom trenutku. Takođe ima ugrađen dozator koji korisnicima omogućava da naprave napitke sa ukusom dodavanjem voća ili bilja koje vole. Tu je i dvostruki automatski ledomat  kako bi korisnici uvijek imali više nego dovoljno leda uz mogućnost biranja između oblika loptice i kockice.

Fleksibilno hlađenje za optimalnu svježinu

Fleksibilne opcije odlaganja Bespoke Infinite Line frižidera korisnicima omogućavaju da istovremeno odlažu različite namirnice svježim pod optimalnim uslovima.

Fleksibilna ostava je nezavisno kontrolisana fioka koja može brzo da se podesi na različite temperature u skladu sa dnevnim potrebama korisnika. Dva ugrađena temperaturna režima su idealna za odlaganje širokog raspona visokokvalitetnih sastojaka, od mesa i ribe do voća i povrća, i duže čuvaju njihov prirodni ukus i teksturu.

Trostruka temperaturna zona vinske vitrine donosi isti nivo optimizovane svježine pri čuvanju vina. Sa tri odvojene klimatske zone i preciznom kontrolom temperature, ona korisnicima omogućava da istovremeno odlažu razičite boce vina pod optimalnim uslovima i savršeno ih čuvaju.

Besprekorno uklapanje u vaš način života

Savršena povezanost frižidera omogućava njegovo lako i jednostavno korišćenje, od odlaganja vina do upravljanja potrošnjom električne energije.

Podrška za funkciju SmartThings kućni somelije korisnicima nudi bogatije i ukusnije iskustvo obroka. Kao dio aplikacije SmartThings, SmartThings kućni somelije olakšava odlaganje vina tako što analizira vinske etikete i nudi detalje o optimalnim uslovima čuvanja. U kombinaciji sa funkcijom SmartThings kuvanje, ova usluga preporučuje savršenu hranu za uparivanje sa vinom, kao pravi somelije.

Pored toga, uz podršku funkcije SmartThings Energy, korisnici mogu da imaju uvid u potrošnju električne energije frižidera u realnom vremenu, kao i savjetima za smanjenje ugljeničnog otiska i uštedu novca. AI Energy Mode dodatno unapređuje tu efikasnost jer analizira obrasce potrošnje i druge faktore i optimizuje podešavanja za uštedu energije.

Za više informacija o Bespoke Infinite Line frižideru posjetite www.samsung.com.

PROČITAJTE JOŠ: Samsung je na CES® 2023 sajmu podijelio svoju viziju povezanog iskustva korišćenja uređaja

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PARTNERI

Arhiva

March 2023
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031