Select Page

Kako da otkažete pretplatu i obrišete dosadnu marketinšku e-poštu sa Gmail naloga

Kako da otkažete pretplatu i obrišete dosadnu marketinšku e-poštu sa Gmail naloga

Foto: Gmail

Vaše prijemno sanduče za e-poštu je slično virtuelnom domu jer služi kao prva tačka kontakta za sve vaše aplikacije za nove usluge, poslove, kupovinu na internetu itd. Stoga, puštanje da vam se prijemno sanduče popuni promotivnim ili biltenima e-pošte može učiniti da se osjećate neorganizovano.

Foto: Print screen


Vaše prijemno sanduče može primiti ove neželjene e-poruke na različite načine. Na primjer, kada kupujete na internetu, možda ste nenamjerno dali dozvolu kompaniji da vam šalje još promotivnih e-poruka. Alternativno, kompanija je možda dala vašu adresu e-pošte kao dio liste, što omogućava trgovcima da vam šalju neželjenu poštu.


Ručno otkazivanje pretplate na neželjenu e-poštu


Gmail vam daje mogućnost da spriječite određenu kompaniju da preplavi vaše prijemno sanduče svojim promotivnim biltenima. I desktop i Android verzija aplikacije Gmail podržavaju ovu funkciju.

Evo kako to možete da omogućite:
1. Otvorite Gmail na računaru ili mobilnom telefonu.
2. Idite na e-poštu na koju želite da otkažete pretplatu.
3. Dodirnite opciju menija sa tri tačke.
4. Pritisnite dostupnu opciju Otkazivanje pretplate.Brisanje masovnih marketinških poruka e-pošte iz vašeg prijemnog sandučeta


Ovim jednostavnim trikom možete brzo da izbrišete sve neželjene marketinške poruke e-pošte iz svog prijemnog sandučeta. Na kraju svake marketinške ili promotivne e-poruke nalazi se malo dugme „odjavi se“. Jednostavno unesite „odjavi se“ u traku za pretragu svog prijemnog sandučeta i kliknite na dugme za pretragu. Vidjećete listu svih e-poruka koje imaju dugme za odjavu. Zatim izaberite sve e-poruke i pritisnite dugme za brisanje. Pored toga, možete da poništite izbor bilo koje sledeće važne poruke pošte koje vam je možda potrebno.

I ja upravo krećem mojih 4,500 neželjenih mejlova da očistim! 🙂

PROČITAJTE JOŠ: TESTIRALI SMO: Samsung Galaxy Z Fold4 5G i Z Flip4 5G

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PARTNERI

Arhiva

June 2023
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930