Select Page

China Mobile Zhejiang i Huawei zajednički su nagrađeni za „Najbolji inovativni komercijalni slučaj u 5G automatizaciji 2021″

China Mobile Zhejiang i Huawei zajednički su nagrađeni za „Najbolji inovativni komercijalni slučaj u 5G automatizaciji 2021″

Foto: Huawei


China Mobile Zhejiang i Huawei nagrađeni su „Najboljim inovativnim komercijalnim slučajem u 5G automatizaciji 2021″ za svoj prvi svjetski projekat inteligentne 5G jezgrene mreže na O&M na četvrtom kongresu automatizacije mreža od 360 °, koji je nedavno održao Laier123. 

China Mobile Zhejiang i Huawei zajednički su izveli niz pilot projekata za verifikaciju inovativnih inteligentnih O&M tehnologija u NFV scenarijima i izgradili centar za rješavanje problema koji koristi 5GC upravljanje greškama i O&M za brzu i preciznu identifikaciju, razgraničenje i reagovanje na višeslojne kvarove uživo.

Kongres mrežne automatizacije je profesionalni događaj fokusiran na automatizaciju mreže, virtuelizaciju i inteligenciju. Nagrade za automatizaciju mreže nagrađuju organizacije i projekte koji su dali značajan doprinos automatizaciji i transformaciji mreža i podstiču zdrav i brz razvoj industrije.

PROČITAJTE JOŠ: Huawei poziva na globalnu saradnja u sajber bezbjednosti

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PARTNERI

Startup podrška

Newsletter

Arhiva

Scroll Up