Advertisement

Select Page

Apple-ovo novo ažuriranje iOS 12.1.3 popravlja dosadne poruke i greške u programu CarPlay

Apple-ovo novo ažuriranje iOS 12.1.3 popravlja dosadne poruke i greške u programu CarPlay

Foto: Daily Express


Apple je skorije objavio iOS 12.1.3 za iPhone, iPad i iPod touch. Ažuriranje ne sadrži nove funkcije, ali popravlja nekoliko frustrirajućih grešaka koje ste možda iskusili u poslednje vrijeme.

Najvidljivija među njima problem u porukama koje bi mogle da utiču na pomjeranje fotografija u prikazu detalja. U donjoj polovini ekrana prikazuju se sve fotografije ili video zapisi koje ste razmijenili sa tom osobom, što je zgodan način pronalaženja određene slike ili samo pomicanja unazad kroz memories.

Ali u iOS-u 12.1.2, skrolovanje iza prvih nekoliko slika bi rezultiralo sa glitch neredom sa beskorisnim, praznim pregledima datoteka. Apple kaže da bi iOS 12.1.3 trebao riješiti ovaj problem i prikazati sadržaj ispravno.

“Ako imate novi iPhone – XR, XS, ili XS Max – i otkrili ste da se on neočekivano može diskonektovati od CarPlay-a kada je u vašem vozilu, iOS 12.1.3 bi trebao ponovo raditi kako treba. I poslednje, ažuriranje sadrži popravku za uređaje iPad Pro za 2018. godinu. Neki korisnici su prijavili distorziju zvuka sa priključenim spoljnim audio ulaznim uređajima. Ta distorzija sada treba da nestane.

iOS 12.1.3 takođe uključuje HomePod ispravke grešaka. Ako posjedujete pametne zvučnike kompanije Apple, ne treba da brinete o slučajnom ponovnom pokretanju ili da se Siri neće odazvati kada pokušavate da date glasnu komandu.

Apple je saopštio da će se fokusirati na performanse i stabilnost sa iOS 12, i iako su se neke greške još povećale, izdanje je svakako uspjeh u tom pogledu. Aplikacije se brže otvaraju na starijim iOS uređajima. Značajnije nove mogućnosti očekuju korisnike u iOS 13, koji bi trebali biti objavljeni u junu ove godine.

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vaš prostor za reklamu

Startup podrška

Newsletter

Arhiva

Scroll Up