Select Page

Lenovo lansirao dva nova tableta sa odvojivim Bluetooth tastaturama

Lenovo lansirao dva nova tableta sa odvojivim Bluetooth tastaturama

Foto: The Verge


Lenovo u svoju liniju Windows 10 dodaje dva nova uređaja – Yoga Duet 7i i IdeaPad Duet 3i – oba su odvojivi uređaji 2 u 1 koji podržavaju LTE. Obije linije imaju dizajn sličan Microsoftovim tabletima, ali imaju bonus što dolaze u paketu sa tastaturom koja, ovaj put, podržava Bluetooth.

Yoga Duet 7i 2-u-1 uređaj posjeduje Intel Core CPU 10 Gen i7, Intel Iris Plus GPU, infracrvenu kameru za obezbjeđivanje podataka o licu, 13-inčni IPS 2K ekran osjetljiv na dodir, do 10,8 sati baterije, i teži oko 1 kilogram. Uz aktivnu olovku uključenu u kupovinu, čini se da je ovaj laptop plasiran kreativcima kojima treba laptop koji će pokretati popularne dizajnerske aplikacije poput Adobe Illustrator.

Lenovo IdeaPad Duet 3i | Foto: Lenovo

Lenovo IdeaPad Duet 3i opremljen je Intel Pentium CPU-om, integrisanom grafikom, 10,3-inčnim ekranom Full HD IPS panelom i dva USB-C porta. Takođe je prilično lagan, teži oko 0,86 kilograma. Lenovo tvrdi da baterija u IdeaPad Duet 3i ima trajanje do sedam sati uz jedno punjenje.

I Yoga Duet 7i i IdeaPad Duet 3i imaju jedinstvenu tastaturu u svom dizajnu. Lenovo je prvi put uključio Bluetooth u tastaturu, omogućavajući vam da kucate čak i kada nisu priključeni na tablet. Oba uređaja takođe sadrže stopala na leđima.

Ova dva proizvoda će se lansirati ovog ljeta sa uključenom futrolom. Yoga Duet 7i planiran je da se lansira tokom sljedećeg mjeseca u „sivoj“ i „boji orihideje“, počevši od 1,199 eura. IdeaPad Duet 3i će se predstaviti u julu u „grafitno sivoj boji“, sa početnom cijenom od 429 €.

PROČITAJTE JOŠ: YouTube dodaje funkciju podsjetnika za spavanje

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PARTNERI

Startup podrška

Newsletter

Arhiva

Scroll Up